האדר דסקטופ
האדר מובייל

ביקרנו בתערוכת ישראפוד וטעמנו מלא חידושים קולינריים

רובוט שמגיש לך גלידה, פופקורן בטעמים, קפסולות קפה שחור או קמח ללא ניפוי – עולם הקולינריה משתנה ללא הרף ואנו פוגשים בו חידושים טכנולוגיים רבים שפעם רק יכולנו לחלום עליהם. את כל הפיתוחים האלה ועוד רבים אחרים זכינו לראות בתערוכת ישראפוד, תערוכת המזון והמשקאות הגדולה בישראל, שהתקיימה בחודש נובמבר בגני התערוכה. את התערוכה, שמתקיימת כבר 35 שנים, יזמה והקימה קבוצת שטיר, שמפיקה בישראל עשרות תערוכות וכנסים בינלאומיים. לדברי גיל שטיר, מנכ”ל חברת שטיר, באירוע לוקחות חלק למעלה מ-200 חברות שמייצגות מותגים ומוצרים מהארץ ומהעולם. התערוכה נועדה לתת במה לחברות, מותגים ומציגים נוספים מתחום הקולינריה להצגת חידושים טכנולוגיים, פיתוחים מעניינים ועוד והיא מייצרת גם אינטרקציה ולמידה הדדית בין האנשים השונים בתעשיה. בתערוכה התקיימו גם הרצאות במסגרת כנס קמעונאות בעידן החדש וכנס מזון בעידן החדש.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

“תהיו נאמנים לעצמכם” – ראיון עם השף גיא גמזו על רשתות חברתיות

הבטטות שכבשו את הרשת. צילום: עז תלם

איך השיגו הבטטות של עז תלם מעל חצי מיליון צפיות וידאו

פנקייקים. צילום: רחלי קרוט

בואו לגלות: מי היו המתכונים הכי טרנדיים ב-2018 בישראל (ובעולם)

יצאנו לפייסבוק כדי ללמוד את הסודות מאחורי הסטורי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *