הבלוגרים מגלים: טיפים לאירוח מושלם בחג

רגע לפני החג שאלנו 9 בלוגרים ופודיז מובילים מה הטיפ המושלם שלהם לאירוח בחג. איך הם מארחים בקלות יותר, מה הטריק שלהם לאפייה ואיך מכינים קינוח בצ’יק.

עז תלם מהבלוג The Kitchen Coach

חלק ניכר מהמנות לערב ראש השנה ניתן ואף רצוי להכין יומיים מראש: תבשילים, קציצות ואפילו סלטים מסוימים אפילו משתבחים כשנותנים להם לילה במקרר.

תמיד כדאי לספוג את השמן באמצעות נייר סופג. קציצות בקר וכרישה עז תלם
תמיד כדאי לספוג את השמן באמצעות נייר סופג. קציצות בקר וכרישה עז תלם

רות אופק מהבלוג שמח במטבח

עוגת הדבש הקלאסית תוכל לשמש להכנת קינוחים נוספים לחג! חתכו אותה לקוביות קטנות וסדרו אותה בשכבות יחד עם קצפת ותפוחים מקורמלים ותקבלו קינוח כוסות מרשים.

בעזרת נייר אפייה מחלצים את העוגות בקלות. קינוח שכבות תפוח בדבש של רות אופק
בעזרת נייר אפייה מחלצים את העוגות בקלות. קינוח שכבות תפוח בדבש של רות אופק

רחלי קרוט מהבלוג קרוטית

צריכים למדוד 1/2 כוס דבש ולא רוצים ללכלך את הכוס? הכי פשוט! מניילנים את פנים הכוס עם ניילון נצמד, מוזגים את הדבש לכוס ושופכים את הדבש מהניילון.

ניילון נצמד עוזר למזיגה נקייה של הדבש. עוגת דבש של רחלי קרוט
ניילון נצמד עוזר למזיגה נקייה של הדבש. עוגת דבש של רחלי קרוט

אלון שבו שף פטיסרי

את הקינוחים אפשר וכדאי להרכיב על השולחן מול האורחים ואפילו יחד איתם. האורחים שלכם יתרגשו ויתלהבו לקראת הקינוח, ואתם תקצרו את זמן ההגשה וההכנה.

מכינים שולחן קינוחים עם מפת ניילון שקופה. טארטלטים עם קרם שקדים ופירות של אלון שבו
מכינים שולחן קינוחים עם מפת ניילון שקופה. טארטלטים עם קרם שקדים ופירות של אלון שבו

אורטל בזק מהבלוג ניקי ב

מומלץ להכין עוגות וקינוחים שעוברים טוב הקפאה. הכינו אותם שבוע מראש, אטמו עם רדיד אלומיניום, הכניסו לפריזר, ואתם מסודרים עם קינוחים בחג.

אפשר להכין מראש, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא. עוגת דבש של ניקי ב
אפשר להכין מראש, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא. עוגת דבש של ניקי ב

עדי קליגהופר – קונדיטורית

בחג מזג האוויר תמיד נפלא. אני אוהבת לצאת לפיקניקים ולהביא איתי משהו מתוק. מנת הדגל שלי היא עוגת שוקולד נימוחה שנאפת בתבנית אלומיניום ואוכלים אותה עם כפיות ישר מהתבנית!

אוכלים ישר מתבנית האלומיניום. עוגת שוקולד של עדי קליגהופר
אוכלים ישר מתבנית האלומיניום. עוגת שוקולד של עדי קליגהופר

יונית צוקרמן – מלכת המטבח

הפסקתי לפחד מערימת הכלים שמצטברת בסוף ארוחת החג – אני לא מתאמצת יותר ומנסה לקרצף בכח את הסירים. ספוג הפלא נירוסטה עושה לי את העבודה.

בזכות ספוג הפלא לא מפחדים מבישולים. תבשיל חריימה חגיגי של יונית צוקרמן
בזכות ספוג הפלא לא מפחדים מבישולים. תבשיל חריימה חגיגי של יונית צוקרמן

רותם ליברזון מהבלוג טיפול בבישול

אני אוהבת את סירי הנירוסטה של סבתא שלי, התבשילים יוצאים לי בדיוק כמו הטעמים המוכרים שלה. אבל אחר כך אני לא מתעצלת לנקות כי יש לי את ספוג הפלא נירוסטה . ציק צ’אק והכל מבריק.

מבשלים בכיף ומסירים כתמים בקלות עם ספוג הפלא. בצלים טבעוניים ממולאים של רותם ליברזון
מבשלים בכיף ומסירים כתמים בקלות עם ספוג הפלא. בצלים טבעוניים ממולאים של רותם ליברזון

אפרת ליכטנשטט מהבלוג אז מה את עושה כל היום?

כדי ליצור עטרות נייר יפות כמו בבית קפה פשוט חותכים נייר אפייה ל-6 ריבועים, ״מקווצ׳צ׳ים״ לתוך כל שקע את הנייר ושמים ירק קטן למשקולת (עגבניית שרי, צנונית וכו). כשרוצים להכניס את הבלילה פשוט שולפים
החוצה את המשקולת וממלאים.

משתמשים בנייר אפייה במקום מנז'טים. מאפינס ירוקים של אפרת ליכטנשטט
משתמשים בנייר אפייה במקום מנז’טים. מאפינס ירוקים של אפרת ליכטנשטט

>> את כל הטיפים, ועוד המון אחרים, תוכלו למצוא באתר סנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *