טכניקות האפייה של מיקי שמו: איך מכינים בצק פריך ללא גלוטן ומושלם?

טכניקות האפייה של מיקי שמו מגיעות עד אליכם! והפעם: איך מכינים בצק פריך ללא גלוטן והכי טעים בעולם, צפו בסרטון וגם אתם תוכלו לאפות כמו קונדיטורים
Loading...

כאשר אנו מכינים בצק במעבד מזון מאוד חשוב לנו להתחיל עם כל היבשים יחד עם החמאה ומערבלים הכל יחד לתערובת אחידה, לאחר מכן מתחילים להוסיף בהדרגתיות את כל החומרים רק בכמה פולסים ומסיימים את הכנת הבצק בעיבוד בידיים, עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לקירור.

קטגוריות

תגיות

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אנונימי

    תמצית הווניל הכרחית, או שאפשר לוותר?

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן לוותר.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody