רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

מדוע חשוב לצרוך עוף ללא אנטיביוטיקה?

חשבתם פעם מה יש בעוף שאנחנו מכניסים לגוף שלנו? ישנם חיידקים העמידים לאנטיביוטיקה ולכן חשוב לקנות עוף עם סימון של "גידול ללא אנטיביוטיקה"!

יוצאים לקניות? רגע לפני שאתם קונים את העוף שלכם, תנו לנו רגע:

יצא לכם פעם לעצור ולחשוב מה יש בעוף שאנחנו מכניסים לגוף שלנו?

לאורך השנים, התפתחו זני חיידקים העמידים לאנטיביוטיקה והחשש הוא שאותם חיידקים יעברו גם לבני אדם ויגרמו לתחלואה.

בעולם המערבי כבר יש מגמה ברורה של הפחתת השימוש באנטיביוטיקה בעופות למאכל, אבל דווקא בישראל, המאופיינת בצריכה גבוהה במיוחד של עופות, עדיין אין תקנות סדורות לגבי השימוש באנטיביוטיקה.

“עוף טוב” לקחו זאת על עצמם והיום הם מחזיקים במגוון רחב של מוצרי עוף מגידול ללא אנטיביוטיקה. זה אפשרי מפני שתזונת העופות מכילה תוספים ממיצוי צמחים והעופות גדלים בלולים מרווחים ובסביבה נקייה על מנת שלא יחלו.

אז כשאתם הולכים לקנות את העוף לארוחה הבאה - חפשו את הסימון של “גידול ללא אנטיביוטיקה”. זה חשוב, האמינו לנו!

 

מתנה לכל המשפחה: עוף עם ירקות שורש בעטיפה!
קבלו מתכון מעולה שנאפה במעטפה יפה בתנור: שוקי עוף נימוחים ועסיסיים, מרוחים במשחת תבלינים ומוגשים עם שלל ירקות שורש - זו ארוחה מושלמת!
שמרו

 

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar