האדר דסקטופ
האדר מובייל
מטבוחה עגבניות משגעת בחצי שעה של יונית צוקרמן

מטבוחה עגבניות משגעת בחצי שעה של יונית צוקרמן

אף אחד לא מאמין לי כשאני מספרת שאני מכינה מטבוחה מדהימה בחצי שעה. בבתים מרוקאיים מבשלים את המטבוחה חמש שעות, אבל אני מצאתי טריק איך להכין אותה בזריזות ולא להתפשר על הטעם.

https://youtu.be/q4Fdf_T5NE8

מצרכים:
10 עגבניות בשלות
1/3 כוס שמן זית
2 פלפל אדום חריף
10 שיני שום, קלופות
1 כפית מלח
1 כפית סוכר

 

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון, קוצצים גס את העגבניות.
  2. מחממים שמן זית בסיר רחב. בינתיים, קוצצים את הפלפל החריף ואת שיני השום.
  3. מוסיפים את השום והפלפל החריף לשמן החם ומטגנים כדקה.
  4. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-20 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
  5. מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
  6. מצננים ומגישים.
התבשיל מקבל צבע משגע, ממש כאילו התבשל ארוכות. מטבוחה של יונית | צילום: נמרוד סונדרס
התבשיל מקבל צבע משגע, ממש כאילו התבשל ארוכות. מטבוחה של יונית | צילום: נמרוד סונדרס

מתכון: יונית צוקרמן
צילום: נמרוד סונדרס

 

 

 

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

עוגת שוקולד קוביות בציפוי שוקולד וסוכריות של רחלי קרוט

עוגת שוקולד קוביות בציפוי שוקולד וסוכריות של רחלי קרוט

שניצל תירס אפוי של רחלי קרוט

שניצלוני תירס ביתיים (אפויים בתנור) של רחלי קרוט

מגש בורקס גבינות של אימא של רחלי קרוט | צילום: נמרוד סונדרס

מגש בורקס גבינות של אמא של רחלי קרוט

בצקניות ברוטב עגבניות של רחלי קרוט

בצקניות (נוקדלי) ברוטב עגבניות של רחלי קרוט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *