מי עומד מאחורי החנות המיתולוגית בת”א דידי-דג?

חנות הדגים הותיקה של תל אביב דידי דג עובדת במרץ גם בתקופה הזו! לקוחות קבועים וחדשים לא מפסיקים לפקוד את המקום והכל בזכות איש אחד ומיוחד
Loading...

הכירו את דידי רומנו, דור שלישי למשפחת דייגים שקרוי על שם סבו, הדייג - דוד, אשר החל את מורשת הדייגים המשפחתית.
דידי מנהל את חנות הדגים המשפחתית הותיקה באבן גבירול ת”א. החנות פעילה כ-25 שנה ונמכרים בה דגים טריים המגיעים אל החנות בדרכים שונות.

דידי דג. צילום: דקלה חוסטיק
דידי דג. צילום: דקלה חוסטיק

החנות של דידי מושכת אליה לקוחות רבים (וקבועים) שלא מוותרים ומגיעים גם מרחוק, רק כדי לקנות את הדגים הטריים שאליהם הם רגילים כבר שנים.

בעודנו מבקרים בחנות היפה והנקייה (דידי אפשר שתבוא גם לנקות אצלנו?) שמחנו לגלות, שגם בתקופה הזו שאנו מצויים בה, קורונה, סגרים ושאר בלאגנים. הגיעו המון לקוחות, את רובם דידי מכיר בשמם הפרטי, כולל ההעדפות שלהם בנוגע לסוגי הדגים, ההגשה, הפילוט ואפילו, בקיא כבר במתכונים הביתיים והמשפחתיים.

אצל דידי מלבד דגים תוכלו למצוא את כל המוצרים המשלימים - ממש הכל. ככה שאין צורך לעשות אחרי זה סופר, דידי סוגר לכם את הפינה לארוחה הקרובה: תבלינים רטבים ומגוון תוספות שוות שאפשר להגיד לצד הדג.

אצל דידי תוכלו למצוא גם את כל המוצרים המשלימים ולוותר על ביקור בסופר. צילום: דקלה חוסטיק
אצל דידי תוכלו למצוא גם את כל המוצרים המשלימים ולוותר על ביקור בסופר. צילום: דקלה חוסטיק

דידי באמת הכי אוהב דגים, כנראה שהוא והמשפחה לא סתם נמצאים בעסקי הדגים כל כך הרבה שנים. הוא אוהב דגים, מעריך דגים, אוהב את הטעמים העדינים שמביאים איתם את ניחוח הים ובעיקר דוגל בלהשאיר את מנות הדגים הכי נאמנות למקור.

כששאלנו אותו איזו מנת דג הוא הכי אוהב, הוא לא חשב פעמיים וישר אמר “דג על הגריל” כזה שמוסיפים לו מלח ופלפל, מלטפים בשמן זית ומגישים עם מעט לימון. זהו לא צריך יותר כלום.

מנה נוספת שהוא אוהב להכין לאחרונה הוא סיגר ברמונדי (ואין ספק שאנחנו הולכים לנסות אותו בהקדם)! קוצצים ברמונדי טרי יחד עם עשבי תיבול ותבלינים, ומגלגלים עלה סיגר שבמרכזו מגולגל המילוי הנפלא, טיגון קצר בשמן עמוק, מגישים את הסיגרים עם סלסלת עגבניות טרייה ופלפל חריף וקיבלתם את המנה הראשונה הכי חלומית שיש. ואללה, אותנו הוא שכנע - אנחנו יודעים מה אנחנו הולכים להכין בשישי הקרוב.

אנחנו לגמרי יודעים מה אנחנו הולכים להכין לארוחה הקרובה. צילום: דקלה חוסטיק
אנחנו לגמרי יודעים מה אנחנו הולכים להכין לארוחה הקרובה. צילום: דקלה חוסטיק

“הברמונדי, נותן פייט אדיר לאחים היותר מפורסמים שלו” הוא מספר לנו, זה דג חדש/ישן שנכנס כל יום יותר ויותר לתודעת אוכלי הדגים. הוא דג בשרני, כמעט ללא עצמות, עדין בטעמים והכי ידידותי לכל המשפחה (כולל ילדים קטנים שפחות מיומנים באכילת דגים). לא סתם אנשים טועמים וחוזרים לבקש את הברמונדי שוב ושוב.

דידי עושה משלוחים באזור גבעתיים-רמת-גן- תל אביב והוא פתוח להזמנות גם בימים של סגר.

למציאת החנות הקרובה לביתכם —-> לחצו כאן!

דידי דג, אבן גבירול ת"א. צילום: דקלה חוסטיק
דידי דג, אבן גבירול ת”א. צילום: דקלה חוסטיק

קטגוריות

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שירי ביסון

    דגים באיכות גבוה , נקי וטעים מאד , שירות מעולה

    Avatar
    אורלי הלוי

    חנות מקסימה .דגים מעולים ושירות חברותי ומעולה .מיקום נפלא .

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody