מתחילים להרגיש את הסתיו באוויר, בערבים כבר טיפה קריר יותר, המטבח מתחיל להתחמם וריח של עוף טוב מתפשט בתוכו. החשק לבשל ולבלות במטבח גדל ומתחזק לעומת ימי הקיץ החמים. וכרגיל, מצד אחד לא בא לנו לעבוד קשה מדי ולהשקיע, ומצד שני אנו רוצים לאכול טעים ולקבל מחמאות על האוכל שבישלנו. אז איך עושים גם וגם?
אספנו בשבילכם את המתכונים הכי שווים, פשוטים, מרשימים והכי חשוב - טעימים. עם ריח נהדר של עוף טוב שגדל ללא אנטיביוטיקה, היחיד עם הסימון הירוק של משרד הבריאות.
פותחים את הדלת לסתיו ואומרים לו ברוך הבא!
נתחיל לחמם טיפ טיפה את האוירה, כי מתכון טוב מתחיל בעוף טוב: תתכוננו להתמכר לכנפיים חריפות כי זה משהו שאי אפשר להפסיק לנשנש.
כנפיים בסרירצ’ה
אם תרצו להשוויץ במיומנויות שלכם, דעו שמאכלים הנאפים במעטפת בצק תמיד עושים רושם וגם מתאימים לתקופת הסתיו.
פאי עוף בבצק פילו
אם יש חלק בעוף שיודע לקבל טעמים, צבעים ומרקמים ולהיות הכי טעים - זה החזה עוף. קחו מתכון פשוט לחזה עוף נוסח יפן.
חזה עוף במיסו בסגנון יפני
ואם אתם טיפוסים שרק מחכים לקרירות הראשונה כדי להכין מרק, קבלו מתכון מושלם של מרק עדין עם כיסונים ממולאים בחזה עוף ופטריות.
מרק צלול עם כיסוני עוף ופטריות
ואם דיברנו על מתכונים שווים ומהירים, הבאנו לכם מתכון פטנט נהדר:
רולדת פסטרמה טעימה בטירוף
ירקות שורש הם גם אחד הסממנים של הסתיו והחורף. אז קבלו שילוב מדליק של עוף וירקות שורש שנאפים במעטפת נייר לשמירה על העסיסיות.
מתנה לכל המשפחה: עוף עם ירקות שורש בעטיפה
בואו נעשה חזרה גנרלית לקראת ימי הגשם ונלמד להכין חמין פשוט עם שוקי עוף ומקרוני שנראה כמו עוגה מעלפת ותמיד משאיר טעם של עוד.
חמין מקרוני ועוף של העולמות
כרעיים, קצת יין ופטריות - בלי התעסקות מיותרת הריח המתקתק של המנה הזו יתפשט בבית וכל בני המשפחה יתכנסו במטבח לבדוק מה בדיוק מתבלש.
קדירת עוף (כרעיים) מושלמת ברוטב סילאן ויין
כל מה שתצטרכו כדי להשלים את המנה המעולה הזו זה סיר אורז או חלה גדולה. מנה הכי נכונה לרוחות הסתיו - כרעי עוף עם טעמים מרוקאים ומלא רוטב מפנק.
עוף מרוקאי (כרעיים) בזיתים, לימון ואריסה
עוף שלם תמיד נראה מרשים ומושלם, ובגלל זה לעיתים מרגיש מאיים. עד שמנסים פעם אחת להכין אותו ומבינים כמה זה פשוט, וכמה מחמאות מגיעות איתו.
תגובות (0)