סלט סלק עם גורגונזולה ורימונים של ישראל אהרוני

סלט סלק עם גבינה כחולה ורכז רימונים של ישראל אהרוני

כל בית צריך מרפסת ובכל ארוחה צריך סלט. אהרוני מכין לכם סלט סלק משגע עם וויניגרט מתקתק וגבינה כחולה. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח.

מצרכים:
6 סלקים, קלופים
100 גרם גבינה כחולה
1/2 כוס אגוזי לוז קלויים, שבורים
1 צרור עלי אנדיב לבן
1 צרור עלי אנדיב אדום

לוויניגרט:
1 כף רכז רימונים
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סירופ מייפל
מעט שבבי צ’ילי
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
  2. אופים את הסלקים בתנור החם עד שסכין ננעצת בהם בקלות.
  3. חותכים את הסלקים לפלחים.
  4. מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה או בקערה.\
  5. מערבבים את הוויניגרט עם הסלקים.
  6. שמים בצלחת הגשה או בקערה עלי אנדיב, סלקים בוויניגרט, מפזרים מעל גבינת ברס בלו ומסיימים באגוזי לוז קלויים.

מתכון: ישראל אהרוני
צילום: נמרוד גנישר

 

אולי יעניין אתכם גם

שניצל אסייתי עם סלט ירקות רענן של תמרה וישראל אהרוני

רולים של דפי אורז עם שניצל בקר ורוטב אסייתי

אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר של ישראל אהרוני

אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר של ישראל אהרוני

דניש סלמון, קרם פרש, שמיר ולימון של תמרה אהרוני

דניש סלמון מעושן, קרם פרש, שמיר ולימון של תמרה אהרוני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *