ספינג’ – הסופגנייה המרוקאית של יונית צוקרמן
יונית צוקרמן מטגנת לכם ספינג' - סופגניה בנוסח מרוקאי שיוצאת אוורירית כמו עננים. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים עד שמסיימים את הכול
יונית צוקרמן מטגנת לכם ספינג' - סופגניה בנוסח מרוקאי שיוצאת אוורירית כמו עננים. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים עד שמסיימים את הכול
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 235.7 קק״ל 4713.3 קק״לפחמימות 39.7 גרם 794.6 גרםשומן 3.5 גרם 69.4 גרםנתרן 391.2 מ״ג 7824.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 110.4 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 33.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.6 מ״ג 171.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 53.6 מ״ג 1072.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות236
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 235.7 קק״ל 4713.3 קק״לפחמימות 39.7 גרם 794.6 גרםשומן 3.5 גרם 69.4 גרםנתרן 391.2 מ״ג 7824.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 110.4 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 33.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.6 מ״ג 171.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 53.6 מ״ג 1072.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 10.0 מ״גסגור
אני מטורפת על חג החנוכה, כי אז אני יכולה להכין כמויות של ספינג’. מה יכול להיות רע? בצק אוורירי וטעים בטירוף שמטגנים בשמן החם. הוא תופח והופך לסופגנייה יפהפייה. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים בתיאבון רב.
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 236 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את המכשיר: מרכיבים בקערת המעבד את מכלול הבצק בעל 4 להבים להכנת בצק.
- מכניסים את כל רכיבי הבצק, למעט המלח לקערת המעבד, סוגרים ומפעילים על מצב “מיקס”.
- אחרי דקה של לישה במעבד, מכניסים את המלח וממשיכים את פעולת הלישה במעבד כעוד חצי דקה.
- כשהבצק מוכן, מוציאים את קערת המעבד מהמכשיר, מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה או בניילון נצמד ומתפיחים כשעה במקום חמים.
- לאחר ההתפחה, מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה.
- בוצעים מהבצק ויוצרים צורה של ספינג’ עם חור באמצע.
- מטגנים את הספינג’ עד שהוא מזהיב משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- מניחים בכלי הגשה אוריינטלי כדי שיאמינו שאתם מאמא מרוקאית אסלית, אפשר להניח על מפיות יפות, בוזקים את אבקת הסוכר ומגישים.
- לא שוכחים לבוא לספר לנו איך יצא!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- מכינים את המכשיר: מרכיבים בקערת המעבד את מכלול הבצק בעל 4 להבים להכנת בצק.
- מכניסים את כל רכיבי הבצק, למעט המלח לקערת המעבד, סוגרים ומפעילים על מצב “מיקס”.
- אחרי דקה של לישה במעבד, מכניסים את המלח וממשיכים את פעולת הלישה במעבד כעוד חצי דקה.
- כשהבצק מוכן, מוציאים את קערת המעבד מהמכשיר, מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה או בניילון נצמד ומתפיחים כשעה במקום חמים.
- לאחר ההתפחה, מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה.
- בוצעים מהבצק ויוצרים צורה של ספינג’ עם חור באמצע.
- מטגנים את הספינג’ עד שהוא מזהיב משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- מניחים בכלי הגשה אוריינטלי כדי שיאמינו שאתם מאמא מרוקאית אסלית, אפשר להניח על מפיות יפות, בוזקים את אבקת הסוכר ומגישים.
- לא שוכחים לבוא לספר לנו איך יצא!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (110)
הכנתי בתוספת ביצה למתכון, יצא סוף הדרך. בצק נפוח ואוורירי, טעים ביותר ומוצלח
חזרתי לשתף שיצא מושלם!!! תודה 🙂
משמח לקרוא הדר, תודה רבה!
מה עושים אם הבצק דביק
הבצק צריך להיות יחסית דביק. אם ממש לא ניתן לעבוד איתו, אפשר להוסיף מעט קמח
קטגוריות
- אוכל מרוקאי
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- בראנץ'
- מאפים מתוקים
- מותק של קינוחים
- מסיבת רווקות
- מעבד מזון – BN653
- מתכון מנצח - גרסת הבלוגרים
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים צמחוניים
- סופגניות
- עולם ה- NINJA
- קינוחי פרווה
- קינוחים
- קינוחים טבעוניים
- תוכניות בישול ואפייה