אתר הפופ אפ הזמני של Foody
עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד של רחלי קרוט

עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי ממרח שוקולד של רחלי קרוט

מצרכים:
200 גרם חמאה
200 גרם (1 כוס) סוכר לבן
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום כהה
1 ביצה L
280 גרם (2 כוסות) קמח לבן
1 כפית סודה לשתייה
250 גרם שוקולד צ’יפס
1/2 צנצנת ממרח שוקולד

אופן הכנה:
– בקערה בינונית שמתאימה למיקרו ממיסים את החמאה ומוסיפים סוכר לבן, סוכר חום וביצה. טורפים היטב.
– מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
– מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים. מעבירים למקרר, מכוסה בניילון, למשך שעה.
– יוצרים כדור בגודל פינג פונג מהבצק ומשטחים ביד. ממלאים בכפית נוטלה (עדיף עם שקית זילוף) וסוגרים ליצירת כדור. מעבירים את כדורי הבצק למקרר לחצי שעה ובינתיים מחממים תנור ל-190 מעלות.
– מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה את כדורי הבצק, מקפידים להשאיר רווח של 5 ס”מ בין לבין, ואופים במשך 12 דקות. מצננים ורק אז זוללים 😊

קראנצ'יות מבחוץ, מילוי נוזלי מבפנים. עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד | צילום: נמרוד סונדרס
קראנצ’יות מבחוץ, מילוי נוזלי מבפנים. עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי ממרח שוקולד | צילום: נמרוד סונדרס

מתכון: רחלי קרוט
צילום: נמרוד סונדרס

 

אולי יעניין אתכם גם

עוגת בוואריה ברוטב שוקולד עם תותים של רחלי קרוט

עוגת בוואריה ברוטב שוקולד עם תותים של רחלי קרוט

עוגת שבלולי קינמון טבעונית של אולגה טוכשר

טארט שוקולד מושלם של אלון שבו

מתכון לטארט שוקולד מושלם של אלון שבו

עוגת גזר ודבש אוורירית של אפרת ליכטשנטט

עוגת גזר ודבש רכה וקלה להכנה של אפרת ליכטשנטט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *