עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד של רחלי קרוט

עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי ממרח שוקולד של רחלי קרוט

מצרכים:
200 גרם חמאה
200 גרם (1 כוס) סוכר לבן
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום כהה
1 ביצה L
280 גרם (2 כוסות) קמח לבן
1 כפית סודה לשתייה
250 גרם שוקולד צ’יפס
1/2 צנצנת ממרח שוקולד

אופן הכנה:
– בקערה בינונית שמתאימה למיקרו ממיסים את החמאה ומוסיפים סוכר לבן, סוכר חום וביצה. טורפים היטב.
– מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
– מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים. מעבירים למקרר, מכוסה בניילון, למשך שעה.
– יוצרים כדור בגודל פינג פונג מהבצק ומשטחים ביד. ממלאים בכפית נוטלה (עדיף עם שקית זילוף) וסוגרים ליצירת כדור. מעבירים את כדורי הבצק למקרר לחצי שעה ובינתיים מחממים תנור ל-190 מעלות.
– מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה את כדורי הבצק, מקפידים להשאיר רווח של 5 ס”מ בין לבין, ואופים במשך 12 דקות. מצננים ורק אז זוללים 😊

קראנצ'יות מבחוץ, מילוי נוזלי מבפנים. עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד | צילום: נמרוד סונדרס
קראנצ’יות מבחוץ, מילוי נוזלי מבפנים. עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי ממרח שוקולד | צילום: נמרוד סונדרס

מתכון: רחלי קרוט
צילום: נמרוד סונדרס

 

אולי יעניין אתכם גם

חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי של אושר אידלמן

חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי וגבינת פרמז’ן של אושר אידלמן

פאד קפאו שעועית ירוקה עם ביצת עין של עז תלם

פאד קפאו שעועית ירוקה עם ביצת עין של עז תלם

ניוקי טבעוני עם רוטב פטריות מוקרם של אולגה טוכשר

ניוקי טבעוני עם רוטב פטריות מוקרם של אולגה טוכשר

שטרודל תפוחים אמיתי עם קצפת וניל של אלון שבו

שטרודל תפוחים אמיתי עם קצפת וניל של אלון שבו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *