עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד של רחלי קרוט

עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי ממרח שוקולד של רחלי קרוט

מצרכים:
200 גרם חמאה
200 גרם (1 כוס) סוכר לבן
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום כהה
1 ביצה L
280 גרם (2 כוסות) קמח לבן
1 כפית סודה לשתייה
250 גרם שוקולד צ’יפס
1/2 צנצנת ממרח שוקולד

אופן הכנה:
– בקערה בינונית שמתאימה למיקרו ממיסים את החמאה ומוסיפים סוכר לבן, סוכר חום וביצה. טורפים היטב.
– מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
– מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים. מעבירים למקרר, מכוסה בניילון, למשך שעה.
– יוצרים כדור בגודל פינג פונג מהבצק ומשטחים ביד. ממלאים בכפית נוטלה (עדיף עם שקית זילוף) וסוגרים ליצירת כדור. מעבירים את כדורי הבצק למקרר לחצי שעה ובינתיים מחממים תנור ל-190 מעלות.
– מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה את כדורי הבצק, מקפידים להשאיר רווח של 5 ס”מ בין לבין, ואופים במשך 12 דקות. מצננים ורק אז זוללים 😊

קראנצ'יות מבחוץ, מילוי נוזלי מבפנים. עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד | צילום: נמרוד סונדרס
קראנצ’יות מבחוץ, מילוי נוזלי מבפנים. עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי ממרח שוקולד | צילום: נמרוד סונדרס

מתכון: רחלי קרוט
צילום: נמרוד סונדרס

 

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

ספינג' - הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

ספינג’ – הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור של שר פיטנס

לביבות קינואה וירקות – אפויות בתנור

לביבות גבינה מתוקות של שר פיטנס

לביבות גבינה מתוקות (עם גבינה 9%) של שר פיטנס

חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי של אושר אידלמן

חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי וגבינת פרמז’ן של אושר אידלמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *