עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל וג'לי תות של רות אופק

עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל וג’לי תות של רות אופק

עוגת ביסקוויטים היא טעם הילדות שלי. אימא שלי הייתה מכינה לנו אותה בכל פעם שרצתה לפנק, וכיוון שבתור ילדים מאוד אהבנו עוגות קרם וג’לי היא שילבה בין 2 האהבות וציפתה את עוגת הביסקוויטים המוכרת בג’לי. עד היום כשאימא שלי מכינה אותה כולנו זוללים בהנאה ונזכרים בימים ההם, כשהיינו ילדים.

 

מצרכים:
1 חבילת ביסקוויטים
1 כוס חלב, לטבילה

לקרם:
500 מ”ל שמנת מתוקה
1 כוס (240 מ”ל) חלב
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

לג’לי:
1 חבילה ג’לי תות
פירות לקישוט

 

אופן הכנה:

  1. מכינים את הקרם – מערבבים את כל החומרים יחד במיקסר עד לקבלת קרם יציב.
  2. מרפדים את התבנית בשכבה ראשונה של בסיס – מרטיבים ביסקוויטים בחלב שבקערה ומסדרים על גבי התבנית.
  3. מרפדים במחצית מהקרם בשכבה אחידה.
  4. מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה את יתרת הקרם.
  5. מכניסים למקרר לצינון ובינתיים מכינים את הג’לי – מערבבים את אבקת הג’לי בקערה עם מים רותחים ולאחר מכן נותנים לתערובת להתקרר מעט (אבל לא ברמה שתתחיל להתמצק).
  6. בינתיים מסדרים על העוגה את פירות היער. יוצקים בזהירות את הג’לי מעל התותים ומכניסים למקרר לצינון.
מעטרים בג'לי ורוד ופירות יער. עוגת ביסקוויטים
מעטרים בג’לי ורוד ופירות יער. עוגת ביסקוויטים

מתכון: רות אופק
צילום: נמרוד סונדרס

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

ספינג' - הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

ספינג’ – הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור של שר פיטנס

לביבות קינואה וירקות – אפויות בתנור

לביבות גבינה מתוקות של שר פיטנס

לביבות גבינה מתוקות (עם גבינה 9%) של שר פיטנס

חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי של אושר אידלמן

חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי וגבינת פרמז’ן של אושר אידלמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *