האדר דסקטופ
האדר מובייל

פנקייקים עבים ואווריריים במיוחד עם קרם אוראו

מגדל של פנקייקים עבים ואווריריים שמגישים עם מייפל, רוטב שוקולד או קרם אוראו. ואפשר גם פירות שאוהבים.

לבלילת הפנקייק:
120 גרם (1 כוס פחות 1 כף) קמח
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
10 גרם (1 כף) סוכר
1 ביצה
180 גרם (3/4 כוס) ריוויון
70 מ”ל (1/3 כוס) חלב
30 גרם חמאה מומסת, בטמפרטורת החדר
1 כפית מחית וניל

לקרם אוראו:
150 מ”ל שמנת מתוקה 38%
28 עוגיות אוראו

אופן הכנה:

בלילת פנקייק:

  1. מערבבים בקערה קמח, מלח, סודה לשתייה וסוכר ומניחים בצד.
  2. טורפים ביצה, ריוויון, חלב, חלב ווניל ומעבירים לקערה עם הקמח והסוכר. טורפים מעט. זה בסדר אם נשארים מעט גושים קטנים.
  3. מחממים מחבת ומשמנים במעט חמאה.
  4. מניחים רינג על מחבת ויוצקים לתוכו את הבלילה. אפשר גם ללא רינג.
  5. כעבור 3 דקות, כאשר מתחילים להופיע חורים בחלקו העליון של הפנקייק, הופכים את וממשיכים לצלות עוד כדקה וחצי.

קרם אוראו:

  1. טוחנים את העוגיות היטב ושמים בסיר קטן.
  2. מוסיפים שמנת ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. מזלפים על הפנקייקים.
פנקייקים מהחלומות. צילום: נטע ליבנה | מתכון: שפית דניאל אמון
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

עוגת הגבינה המושלמת של אלון שבו לכבוד יום עוגת הגבינה הבינלאומי

רותם ליברזון מבשלת לייב - עוף בלימון ואורז אחד אחד

רותם ליברזון מבשלת לייב – עוף בלימון ואורז אחד אחד

עוגת שוקולד חמה לאנשים שאוהבים - מתכון מתוק לכבוד טו באב

עוגת שוקולד חמה לאנשים שאוהבים – מתכון מתוק לט”ו באב

צ'יפס עם שום ורוזמרין

3 מתכוני צ’יפס מושלמים לכבוד יום הצ’יפס הבינלאומי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *