קוביות אנטריקוט ברוטב יין אדום של ישראל אהרוני

קוביות אנטריקוט ברוטב יין אדום של ישראל אהרוני

החורף הגיע ומתחשק לכם להכין תבשיל קדרה מנחם בזריזות ולא בבישול ארוך? לישראל אהרוני יש את הפתרון המושלם – קוביות אנטריקוט ברוטב יין אדום. השימוש באנטריקוט יוצר מנה חמימה ונפלאה ב-10 דקות עבודה.

מצרכים:
1 ק”ג אנטריקוט
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף עלי טימין
2 שיני שום
1 בצל סגול בינוני
4 פטריות פורטובלו
1 חופן פטריות שימג’י
1 כוס יין אדום
2 כפות חומץ בלסמי

אופן הכנה:

  1. חותכים את האנטריקוט לקוביות. קוצצים את הטימין. קולפים ופורסים דק את הבצל והשום. חותכים את הפטריות לקוביות.
  2. ממליחים ומפלפלים את הבשר ומפזרים מעל את הטימין.
  3. מחממים את השמן במחבת וצורבים קצרות את הבשר רק עד שהוא משחים מכל צדדיו. מוציאים לצלחת.
  4. מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל, השום והטימין כ – 2-3 דקות. מוסיפים את הפטריות, ממליחים ומפלפלים. מטגנים כ-2 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם.
  5. מוסיפים יין וחומץ בלסמי ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
  6. מגישים מיד, מומלץ בליווי פירה.

מתכון: ישראל אהרוני
צילום: נמרוד גנישר

 

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

לביבות ירק ותפוחי אדמה. צילום: נועם פריסמן

לביבות ירק ותפו”א (ערוק) של ישראל אהרוני

סופגניות דבש יווניות

סופגניות דבש יווניות של איילת הירשמן

קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור של שר פיטנס

לביבות קינואה וירקות – אפויות בתנור

לביבות תירס וקשקבל של שי-לי ליפא

לביבות תירס וקשקבל קלות מאוד להכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *