האדר דסקטופ
האדר מובייל
קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור של שר פיטנס

לביבות קינואה וירקות – אפויות בתנור

שר פיטנס מכינה קציצות בריאות מכל הכיוונים – יש בהן גם קינואה עשירה בחלבון והן גם אפויות בתנור עם מינימום שמן. מכינים בלילה, צרים קציצות, אופים ונהנים מארוחה בריאה.

 מצרכים:
1 כוס קינואה מבושלת
1 כפית שמן זית
2 ביצים
1/2 בצל לבן, קלוף
1 בטטה קטנה
1 קישוא
1/2 צרור עירית
1/2 כוס גבינת פטה מפוררת או בולגרית
1/3 פירורי לחם
תרסיס שמן זית או קנולה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מגרדים את הבצל על החלק העבה בפומפייה ואת הבטטה והקישוא על החלק הדק. מעבירים לקערה גדולה.
  3. קוצצים את העירית לטבעות דקות ומוסיפים לקערה.
  4. מוסיפים קינואה, שמן, ביצים, גבינת פטה ופירורי לחם ומערבבים היטב.
  5. יוצרים קציצות מהתערובת ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן בעזרת תרסיס שמן.
  6. אופים בתנור החם במשך 30 דקות או עד הזהבה קלה.
מגישים בליווי סלט ירקות ונהנים מארוחה בריאה. קציצות קינואה אפויות | צילום: נמרוד סונדרס
מגישים בליווי סלט ירקות ונהנים מארוחה בריאה. קציצות קינואה אפויות | צילום: נמרוד סונדרס

צילום: נמרוד סונדרס

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

עוגת שוקולד קוביות בציפוי שוקולד וסוכריות של רחלי קרוט

עוגת שוקולד קוביות בציפוי שוקולד וסוכריות של רחלי קרוט

שניצל תירס אפוי של רחלי קרוט

שניצלוני תירס ביתיים (אפויים בתנור) של רחלי קרוט

מגש בורקס גבינות של אימא של רחלי קרוט | צילום: נמרוד סונדרס

מגש בורקס גבינות של אמא של רחלי קרוט

בצקניות ברוטב עגבניות של רחלי קרוט

בצקניות (נוקדלי) ברוטב עגבניות של רחלי קרוט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *