האדר דסקטופ
האדר מובייל
שניצל תירס אפוי של רחלי קרוט

שניצלוני תירס ביתיים (אפויים בתנור) של רחלי קרוט

הילדים שלכם משוגעים על שניצל תירס ואתם רוצים שהם יאכלו קצת יותר בריא? קבלו מתכון לשניצל תירס שמכינים בקלי קלות בבית. הבונוס – הוא אפוי ולא מטוגן.

מצרכים:
1 קופסה (550 גרם) תירס שימורים, מסונן מנוזלים
1 ביצה
2 לחיצות תרסיס שמן קנולה או 1 כף שמן קנולה
1/2 כוס קמח לבן
1/3 כוס קמח תירס
1/3 כוס פירורי לחם
1/2 כפית מלח
לציפוי ואפייה:
פירורי לחם
שומשום
תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה:
1. במעבד מזון טוחנים 1/2 מכמות התירס למרקם די חלק. זה בסדר אם נשארות חתיכות קטנות של תירס.
2. מערבבים בקערה את כל המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
3. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומתיזים תרסיס שמן בנדיבות.
4. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי לחם עם שומשום.
5. מניחים על תבנית התנור עם נייר האפייה המשומן ומתיזים שוב שמן על השניצלים.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות והופכים לצד השני לעוד 15 דקות.

הילדים לא יפסיקו לחייך ואתם תהיו רגועים. שניצל תירס ביתי אפוי של רחלי קרוט | צילום: נמרוד סונדרס
הילדים לא יפסיקו לחייך ואתם תהיו רגועים. שניצל תירס ביתי אפוי של רחלי קרוט | צילום: נמרוד סונדרס

מתכון: רחלי קרוט
צילום: נמרוד סונדרס

 

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

עוגת שוקולד קוביות בציפוי שוקולד וסוכריות של רחלי קרוט

עוגת שוקולד קוביות בציפוי שוקולד וסוכריות של רחלי קרוט

מגש בורקס גבינות של אימא של רחלי קרוט | צילום: נמרוד סונדרס

מגש בורקס גבינות של אמא של רחלי קרוט

בצקניות ברוטב עגבניות של רחלי קרוט

בצקניות (נוקדלי) ברוטב עגבניות של רחלי קרוט

ספינג' - הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

ספינג’ – הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *