איך להחיות מאפים שעברו הקפאה?

הקפאתם מאפים וכעת אתם רוצים להחזיר להם את חדוות הנעורים? יש לנו טריק מדהים בשבילכם שיוציא אותם טעימים וריחניים בדיוק כפי שהיו כשיצאו מהתנור!

הכנתם גביניות והחלטתם להקפיא חלק מהן? הרוגעלך שאפיתם שוכבים במקרר כבר כמה ימים ואתם רוצים להגיש אותם לאורחים? אין בעיה! יש לנו טריק מדהים בשבילכם להחייאת מאפים ברגע.

מלאו ספל במים רותחים, שימו את המאפים על צלחת והכניסו אותם יחד למיקרוגל ל-30 שניות (במידה והם מופשרים. אם הם עדיין קפואים, תצטרכו דקה ואפילו יותר). האדים מהמים הרותחים יגרמו למאפה לחזור לטריותו

והמאפה יהיה טעים כפי שהיה שיצא מהתנור. והריח? יטריף את כל הבני הבית. אתם חייבים לנסות את זה!

 

רוצים רעיונות למאפים משובחים שיטריפו את הבית? קבלו!

 

גביניות שהן חלום!

גביניות14
גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
גביניות של החיים! מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה וצימוקים עם אבקת סוכר מעל. מתכון קל להכנה של מאפים אישיים שהכי כיף לפתוח איתם את הבוקר
שמרו

 

כבר לא צריך לערוג להן: רוגעלך תוצרת בית

רוגעלך8
רוגעלך שוקולד חלומיים
מי לא אוהב רוגעלך? רוגעלך ביתיים רכים וטובים, מלאים בשוקולד, שמכינים במיקסר וטובלים בסירופ סוכר, שמשאיר אותם עסיסיים למשך כמה ימים. לא שיש סיכוי שהם יישארו כמה ימים, כן?
שמרו

 

שבלול פיצה שישגע את הבית עם הריח!

שבלול פיצה מופחת שומן 2
שבלול פיצה תוצרת בית: ממש כמו במאפייה!
מי לא אוהב מאפה גבינות בטעם פיצה? ואם הוא גם מופחת שומן החגיגה מושלמת. שבלול פיצה וגבינות בבצק פילו, גם דיאטטי, גם טעים וגם יפהפה כמו במאפייה
שמרו

 

למטורפי השוקולד: מאפינס סופר שוקולדי

מאפינס דאבל שוקולד. צילום: ספיר דהן
יותר שוקולד מזה, נשתגע! מאפינס דאבל שוקולד
מאפינס דאבל שוקולד. שלוש מילים טעימות והשילוב בינהן הוא חלום! ספיר דהן מביאה לנו מתכון קל להכנה ב9 שלבים ויש לכם את המאפינס המושלמים
שמרו

 

לחמניות פסטו מושלמות של קרין גורן

לחמניות פסטו. צילום: שאטרסטוק
קרין גורן מכינה מאפים שמחים של לחמניות פסטו
קבלו מתכון נפלא של לחמניות פסטו שמכינים בצורת מאפה שבלולים מבצק שמרים אוורירי, ואז מפרידים בקלות ללחמניות אישיות רכות וטעימות
שמרו

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar