בניגוד לבצל, הדרך הנכונה לטגן שום, היא מקסימום 30-35 שניות של טיגון בשמן. כך למעשה, מתקבל שום מטוגן בעל טעם עוקצני, חרפרף, אך לא מריר, ותאמינו לנו, שזה עושה את כל ההבדל. בכל תבשיל שצריך לטגן שום, יש לטגן את השום בשמן במשך כ-30 שניות, ואז להוסיף את נוזלי הבישול המופיעים במתכון, זאת על מנת לעצור את תהליך הצריבה של השום, כדי שלא יתקבל טעם מריר של שום בתבשיל.
עכשיו, אחרי שאנחנו יודעים איך לטגן שום בדרך הנכונה - בואו נתחיל:
תפוחי אדמה פריכים עם שום, תבלינים ושמן זית
תפוחי אדמה פריכים עם שום, תבלינים ושמן זית
ישראל אהרוני מכין תפוחי אדמה פריכים במיוחד בתיבול מדהים של שום, שמן זית והמון תבלינים. והבונוס? מכינים את המנה במחבת בלי צורך להיעזר בתנור
הצג מתכון
דג מרוקאי מהסרטים - סיר דגים של ג’ולי
דג מרוקאי מהסרטים – סיר דגים של ג’ולי
רון יוחננוב פשוט מתחנן שתנסו את הדג המרוקאי של ג'ולי. מנת דג מרוקאי שתתאים עם כל דג שתרצו - פשוט שמים את כל המרכיבים הנהדרים בסיר, נותנים להם להתבשל ביחד ויש לכם מנה מפנקת לשישי בערב או לחג
הצג מתכון
שום קונפי שהולך עם כל דבר של ישראל אהרוני
שום קונפי שהולך עם כל דבר של ישראל אהרוני
תמיד רציתם לדעת איך להכין שום קונפי? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים שום בבישול איטי בשמן זית ותימין. מצוין כחומר גלם וגם כתוספת למנות מוכנות
הצג כתבה
מלך המטבח! שוק טלה בשום קונפי
מלך המטבח! שוק טלה בשום קונפי
אחת המנות המרשימות והיוקרתיות - שוק טלה בשום קונפי המונח כמו מלך בשולחן החג. צלוי ושחום במרינדה משגעת ובניחוח שום. רק אל תשכחו להזמין אותנו!
הצג מתכון
תגובות (0)