הטיפים של קרין גורן לעוגת גבינה שלא נופלת

רוצים לדעת איך מכינים עוגת גבינה מושלמת, גבוהה ואוורירית שלא נופלת אחרי האפייה? כל הטיפים של קרין גורן, האישה והאגדה, לחג שבועות לבן וחגיגי

אם יש חיפוש אחד בגוגל שעולה על כל היתר בשבועות שלפני חג השבועות, אין לנו ספק בכלל שמדובר בחיפוש “עוגת גבינה שלא נופלת”. משום מה, להמון אופים ביתיים (וגם לכאלה מקצועיים) יש הרבה חרדות בכל הנוגע לעוגות גבינה. כאילו יש איזה כישוף שמונע מעוגות גבינה אפויות לעלות, לתפוח, להישאר לבנות ולהיות אווריריות וטעימות.

אז גייסנו את האישה והאגדה, זו שכל טיפ שלה שווה זהב, שהעוגות שלה הכי מתוקות ועוגות הגבינה שלה תמיד מצליחות, קרין גורן, כדי שתיתן לנו את חמשת הטיפים המנצחים שלה לעוגת הגבינה המושלמת. לגזור ולשמור לנצח נצחים (ולהעלות מלא תמונות לאינסטוש של עוגות גבינה גבוהות וצחורות).

איך הופכים תבנית קפיצית רגילה לתבנית מיוחדת לעוגת גבינה?

איך אופים עוגת גבינה עם דפנות לבנות וצחורות?

איך להפריד ביצים בקלי קלות?

באיזו תבנית אופים עוגת גבינה גבוהה שלא נופלת?

איך מחלצים את העוגה מסיר הג’חנון?

קטגוריות

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    צפורה לקר

    התנור שלי הוא רק עם טורבו,יש משהו לעשות?

      Avatar
      מערכת Foody

      לצערנו לא, עוגת גבינה יש לאפות בתנור במצב אפייה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, רשומה זו היא הסבר כיצד למנוע מעוגת גבינה “ליפול” את מוזמנת למצוא באתר מגוון עוגות גבינה לאפייה גם של קרין גורן אבל לא רק. בהצלחה.

    Avatar
    מאיר אוחנה

    האשה הזאת היא פשוט קסם אחד גדול. תמיד אהבתי אותה, וכנראה שתמיד אוהב אותה.

      Avatar
      אורה לביא

      אין עליך כל כך מקסימה מתיקות לשמה. אני רק רואה את השם שלך מיד אני מסתכלת