טיפ סודי להכנת לביבות תפוחי אדמה ממולאות במעורב ירושלמי

בטוח שאתם יודעים איך להכין לביבות, אבל לא כאלו. קבלו סרטון עם טיפים סודיים להכנת לביבות תפוחי אדמה במילוי מעורב ירושלמי מפי תמרה אהרוני ויונתן רושפלד, שלא תוכלו להפסיק לאכול

לביבות תפוחי אדמה הם מנה מוכרת ואהובה במגוון חגים, אבל האם ניסיתם כבר להכין לביבות תפוחי אדמה במילוי מעורב ירושלמי? יונתן רושפלד ותמרה אהרוני מציגים לכם את אחת המנות הטעימות והייחודיות שייכנסו אל המטבח שלכם ויכבשו את כל המשפחה - לביבות טעימות ונימוחות, שמכילות מעורב ירושלמי ובעצם מצליחות להפוך ממנה צדדית למנה מרכזית בשולחן!

בסרטון הבא, תוכלו לצפות בטיפים הטובים ביותר להכנת המנה ואם זה עשה לכם חשק, לחצו כאן למתכון המלא.

להרשמה לפודי וקבלת חוברת המתכונים הייחודית לפסח + הסדנה המוקלטת עם תמרה אהרוני ויונתן רושפלד לחג - לחצו כאן 

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar