כבדי עוף מוקפצים עם סלט קינואה שחורה

השף שגב משה מלמד להכין כבדי עוף מוקפצים, זריזים ופשוטים להכנה, שמוגשים על מצע סלט קינואה שחורה עם אגוזי פקאן, חמוציות ושפע עשבי תיבול
השף שגב משה מלמד להכין כבדי עוף מוקפצים, זריזים ופשוטים להכנה, שמוגשים על מצע סלט קינואה שחורה עם אגוזי פקאן, חמוציות ושפע עשבי תיבול
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    505
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 505.2 קק״ל 2020.6 קק״ל
    פחמימות 23.7 גרם 94.7 גרם
    שומן 34.3 גרם 137.3 גרם
    נתרן 804.2 מ״ג 3217.0 מ״ג
    חלבון 24.9 גרם 99.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 431.3 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 70.3 מ״ג 281.0 מ״ג
    ברזל 13.4 מ״ג 53.7 מ״ג
    אשלגן 621.0 מ״ג 2484.1 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    505
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 505.2 קק״ל 2020.6 קק״ל
    פחמימות 23.7 גרם 94.7 גרם
    שומן 34.3 גרם 137.3 גרם
    נתרן 804.2 מ״ג 3217.0 מ״ג
    חלבון 24.9 גרם 99.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 431.3 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 70.3 מ״ג 281.0 מ״ג
    ברזל 13.4 מ״ג 53.7 מ״ג
    אשלגן 621.0 מ״ג 2484.1 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כבדים


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת על אש גבוהה עם שמן זית. צולים את הכבדים במחבת עד שהם מוכנים, מתבלים במלח ובפלפל שחור.
  2. מכינים את הסלט: מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן.
  3. קוצצים את הבצל הסגול ומטגנים במעט שמן זית. שומרים בצד.
  4. קוצצים דק את הפטרוזיליה, השמיר, הנענע והפלפל הירוק החריף. שמים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מניחים את סלט הקינואה על צלחת הגשה, מפזרים מעל את הכבדים הצלויים. אפשר לקשט בעגבניות שרי או בפרחי מאכל.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כבדי עוף מוקפצים עם סלט קינואה שחורה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות