המפרום של יונית צוקרמן – פרוסות תפוחי אדמה ממולאות בשר

אחת המנות האהובות והפופולריות של יונית צוקרמן, עכשיו במטבח שלכם - מפרום תפוחי אדמה במילוי בשר ברוטב עגבניות. בואו לגלות את כל הסודות
אחת המנות האהובות והפופולריות של יונית צוקרמן, עכשיו במטבח שלכם - מפרום תפוחי אדמה במילוי בשר ברוטב עגבניות. בואו לגלות את כל הסודות
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
41 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    28
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2068
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2068.2 קק״ל 12409.2 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 215.9 גרם
    שומן 191.8 גרם 1150.7 גרם
    נתרן 1588.6 מ״ג 9531.8 מ״ג
    חלבון 55.8 גרם 334.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 27.9 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 112.3 גרם
    כולסטרול 223.5 מ״ג 1341.2 מ״ג
    סידן 121.7 מ״ג 730.2 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 43.2 מ״ג
    אשלגן 864.0 מ״ג 5184.0 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 39.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    28
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2068
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2068.2 קק״ל 12409.2 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 215.9 גרם
    שומן 191.8 גרם 1150.7 גרם
    נתרן 1588.6 מ״ג 9531.8 מ״ג
    חלבון 55.8 גרם 334.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 27.9 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 112.3 גרם
    כולסטרול 223.5 מ״ג 1341.2 מ״ג
    סידן 121.7 מ״ג 730.2 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 43.2 מ״ג
    אשלגן 864.0 מ״ג 5184.0 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 39.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
41 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה

טיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: קוצצים דק את הבצל, שיני השום, הפטרוזיליה והכוסברה.
  2. קוצצים את חזה העוף לקוביות קטנות.
  3. משרים את פרוסות הלחם בקערה עם מים ל-3 דקות. מוציאים את הפרוסות, סוחטים היטב וקוצצים.
  4. בקערה גדולה שמים את הבשר הטחון, הבצל, שיני השום, הירק, קוביות חזה העוף, פרוסות הלחם הקצוצות, התבלינים, השמן והביצה.
  5. לשים את התערובת עד לפיזור אחיד של כל המרכיבים. מקררים לפחות שעה במקרר.
  6. מכינים את תפוחי האדמה: פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ. לאחר מכן, פורסים כל פרוסה לצורת פקמן, כך שנוצרות שתי פרוסות דקות של תפוח אדמה שמחוברות בקצה אחד.
  7. בידיים רטובות, ממלאים כל “פקמן” תפוח אדמה בתערובת הבשר כך שנוצר סנדוויץ’.
  8. טובלים כל קציצה בקמח ולאחר מכן בביצה.
  9. במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים כל קציצה עד שהיא מזהיבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
  10. מכינים את הרוטב: בסיר כבד מחממים שמן. מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים כדקה. מוסיפים עגבניות מרוסקות, תבלינים ומים רותחים.
  11. מכניסים את הקציצות לרוטב, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים מכוסה כ-30 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המפרום של יונית צוקרמן – פרוסות תפוחי אדמה ממולאות בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (40)

Avatar

    Avatar
    גילי לוי

    כתבתם בתגובה שאפשר להקפיא מפרום אחרי ההכנה- עד כמה שידוע לי תפו”א לא טוב בהקפאה- האם התשובה הזאת בטוחה?? הכוונה אחרי טיגון או אפשרי גם אחרי הבישול? מפחדת לנסות לפני תשובה ברורה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גילי, ניתן להקפיא אחרי הכנה ולפני הבישול. אחרי הבישול בעייתי להקפיא אותו, כי אכן הטעמים לא יהיו זהים אחרי הפשרה.

    Avatar
    Amos Romano

    פירורי לחם במקום הלחם יתנו את אותו האפקט ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשרי בהחלט

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות