אין על דגים! ובבית, בכלל!
ארוחת דגים תמיד מרגישה יותר חגיגית, כאילו ממש השקענו - למרות שלפעמים זה הכי פשוט וקל להכין.
אבל רגע… בואו נדבר שניה על תהליך “פילוט” הדג. התהליך הזה לרוב נעשה ע”י הדגאי שלכם, זה הרבה יותר פשוט והרבה יותר נחמד.
אבל למה לא ללמוד לפלט לבד? דרך אגב, אחד הטיפים הכי גדולים שיש הוא לשמור את הראש ואת האידרה של הדג (במידה ומשתמשים רק בפילה), להכניס לתוך סיר גדול עם מים וירקות שורש ולהכין ציר דגים משובח. אחרי זה אפשר לחלק לשקיות או לקופסאות ולהקפיא, במידת הצורך שולפים ומכינים עם הציר רטבים משגעים ואפילו ריזוטו קרמי וחלומי.
אז איך מפלטים דג? כל השלבים כאן בסרטון וגם המתכון המומלץ של “שי דגים” ממש כאן מתחת >>
גורמה זה כאן: פילה דג ברוטב חמאה לבנה וירקות שורש צלויים:
תגובות (2)
תודה רבה על הסבר מפורט וטוב
הסבר מאוד מדוייק תודה רבה