רולים של דפי אורז עם שניצל בקר ורוטב אסיאתי

תמרה אהרוני מגלגלת לכם רולים של דפי אורז עם שניצל - משתמשים ברצועות שניצל בקר ומוסיפים גם ירקות.מגישים עם רוטב אסייתי ונהנים
תמרה אהרוני מגלגלת לכם רולים של דפי אורז עם שניצל - משתמשים ברצועות שניצל בקר ומוסיפים גם ירקות.מגישים עם רוטב אסייתי ונהנים
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.6 קק״ל 1929.4 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 195.2 גרם
    שומן 8.0 גרם 48.3 גרם
    נתרן 2317.7 מ״ג 13906.5 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 92.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 13.3 מ״ג 80.0 מ״ג
    סידן 45.5 מ״ג 272.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 393.1 מ״ג 2358.6 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.6 קק״ל 1929.4 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 195.2 גרם
    שומן 8.0 גרם 48.3 גרם
    נתרן 2317.7 מ״ג 13906.5 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 92.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 13.3 מ״ג 80.0 מ״ג
    סידן 45.5 מ״ג 272.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 393.1 מ״ג 2358.6 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

רולים


אופן הכנה

  1. מכינים את המשרה: על קרש חיתוך קוצצים דק את השום ואת הג’ינג’ר.
  2. בקערה רחבה מערבבים את כל חומרי המשרה.
  3. מוסיפים את השניצלים למשרה, מערבבים ומכסים בניילון נצמד. משרים כ-30 דקות.
  4. מכינים את הירקות: חותכים לרצועות דקות את המלפפונים, הגזר והסלק, אפשר להיעזר במנדולינה.
  5. מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה. מוסיפים שמן, ומטגנים את הבשר כ-2 דקות משני הצדדים.
  6. מוסיפים את נוזלי המשרה למחבת ומזגגים את הבשר כ-2 דקות. מצננים ושומרים בצד. חותכים את השניצלים לרצועות דקות.
  7. שמים מים פושרים בקערה גדולה. טובלים דף אורז במים לדקה, מוציאים ומניחים על קרש חיתוך או מגבת מטבח נקייה.
  8. עורמים תלולית של ירקות ועשבי תיבול ורצועות בקר צרובות. מקפלים את עלי האורז בדומה לקיפול של עלי גפן ומגלגלים. מניחים כל רול אורז בצלחת ומכסים במגבת לחה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
  9. מכינים את הרוטב: קוצצים דק את הג’ינג’ר, השום והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
  10. מגישים את הרולים עם הרוטב. צלחות הגשה כאלה יתאימו בדיוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולים של דפי אורז עם שניצל בקר ורוטב אסיאתי

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Shachar Porat

    לא היה לי שניצל בקר אז השתמשתי בבשר טחון. יצא אש!

    Avatar
    אושר אידלמן

    כרעי עוף עם פלפלים, בצל ותבלינים קייג’ון

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    Shachar Porat

    שניצל בקר, מה מבקשים מהקצב? איזה נתח זה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כתף בקר או שייטל עגל.

    Avatar
    אילה

    נהדר, נהדרת (איך לא, עם אבא כזה?)

      Avatar
      Shachar Porat

      תודה רבה! הכנתי פעם ראשונה. ליקקו את פה את האצבעות. כבר מתכון שני של תמרה שאני מכין. מתכונים נהדרים! תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שאהבת, תודה על השיתוף!

    Avatar
    שירה

    מתכון מעולה! כולם אהבו, תודה רבה

    Avatar
    אורלי

    במה ניצן להמיר רוטב דגים, בגלל טעמי כשרות (בשר ודגים)?תודה

    Avatar
    מערכת Foody

    מומלץ להכין בסמוך להגשה כדי שדפי האורז יישארו קריספים.

    Avatar
    מערכת Foody

    אפשר לוותר על רוטב הדגים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות