איך מכינים מיונז?
1.בצנצנת נקייה שאפשר להכניס בה בלנדר מוט, מכניסים שלוש רבעי כוס שמן צמחי איכותי, ביצה גדולה, כף מיץ לימון או ליים, וחצי כפית מלח.
2. מערבלים את החומרים כמה דקות בבלנדר המוט תוך העלאה והורדה שלו בתוך הצנצנת עד שכל השמן נטמע בתערובת.
3. שומרים במקרר עם מכסה סגור היטב, עד שבוע ולא יותר.
*אפשר להחליף חלק מהשמן בשמן זית איכותי שאינו מריר.
*אפשר להוסיף שן שום כתושה היטב.
*אפשר להוסיף חצי כפית פפריקה מעושנת.
למתכון פיש אנד צ'יפס לחצו כאן>>
2. מערבלים את החומרים כמה דקות בבלנדר המוט תוך העלאה והורדה שלו בתוך הצנצנת עד שכל השמן נטמע בתערובת.
3. שומרים במקרר עם מכסה סגור היטב, עד שבוע ולא יותר.
*אפשר להחליף חלק מהשמן בשמן זית איכותי שאינו מריר.
*אפשר להוסיף שן שום כתושה היטב.
*אפשר להוסיף חצי כפית פפריקה מעושנת.
למתכון פיש אנד צ'יפס לחצו כאן>>