אצטרובל גבינות לאירוח מושלם
איך מפתיעים את האורחים באירוח החלבי הבא שלכם? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים מנת פתיחה שובבה ומגניבה - אצטרובל גבינות עם קישוט שקדים מתובלים
איך מפתיעים את האורחים באירוח החלבי הבא שלכם? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים מנת פתיחה שובבה ומגניבה - אצטרובל גבינות עם קישוט שקדים מתובלים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2382.9 קק״ל 4765.9 קק״לפחמימות 67.2 גרם 134.4 גרםשומן 215.3 גרם 430.5 גרםנתרן 1506.4 מ״ג 3012.8 מ״גחלבון 82.5 גרם 165.1 גרםסיבים תזונתיים 18.4 גרם 36.8 גרםשומן רווי 94.4 גרם 188.8 גרםכולסטרול 237.7 מ״ג 475.4 מ״גסידן 1576.5 מ״ג 3152.9 מ״גברזל 6.2 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 1279.9 מ״ג 2559.7 מ״גאבץ 10.0 מ״ג 20.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות2383
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2382.9 קק״ל 4765.9 קק״לפחמימות 67.2 גרם 134.4 גרםשומן 215.3 גרם 430.5 גרםנתרן 1506.4 מ״ג 3012.8 מ״גחלבון 82.5 גרם 165.1 גרםסיבים תזונתיים 18.4 גרם 36.8 גרםשומן רווי 94.4 גרם 188.8 גרםכולסטרול 237.7 מ״ג 475.4 מ״גסידן 1576.5 מ״ג 3152.9 מ״גברזל 6.2 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 1279.9 מ״ג 2559.7 מ״גאבץ 10.0 מ״ג 20.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 2383 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת שקדים
-
2 כוסות שקדים טבעיים
-
1 כף שמן זית
-
1 כף סירופ מייפל
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/4 כפית מלח דק
אצטרובלים
-
2 גביעי גבינת שמנת
-
100 גרם חמאה רכה
-
200 גרם גבינת קשקבל
-
100 גרם גבינת פרמזן
-
1/3 צרור עירית
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את השקדים: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את חומרי השקדים ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד הזהבה (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב.
- מכינים את כדור הגבינה: מגררים את הגבינות הקשות בפומפייה.
- מערבבים בקערה את חומרי האצטרובלים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
- יוצרים צורה של שני אצטרובלים, נועצים שקדים ומעבירים למקרר לעוד שעה להתייצבות. אם רוצים, מגישים עם קרקרים וירקות.
אופן הכנה
- מכינים את השקדים: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את חומרי השקדים ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד הזהבה (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב.
- מכינים את כדור הגבינה: מגררים את הגבינות הקשות בפומפייה.
- מערבבים בקערה את חומרי האצטרובלים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
- יוצרים צורה של שני אצטרובלים, נועצים שקדים ומעבירים למקרר לעוד שעה להתייצבות. אם רוצים, מגישים עם קרקרים וירקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן