לומדים לאפות עם

קרין גורן

לא צריך לצאת מהבית כדי ללמוד אפייה! הכינו את המיקסרים, הדליקו את התנורים - סדנת האפייה הדיגיטלית הראשונה והמקיפה מסוגה עם מלכת המתוקים והאפייה של ישראל
לא משנה באיזה רמה אתם - קונים את הסדנה ומתחילים לאפות כמו מקצוענים!
ועכשיו במחיר מיוחד לכבוד החגים
₪449 ₪699
45
סרטונים
8 דקות
ממוצע כל סרטון
6 שעות
קורס כולל
מתאים לכל הרמות
רמה

תראו מה מחכה לכם!

55 שיעורים מרתקים לכל הרמות
לומדים בכל מקום ובכל זמן
חוברת מתכונים להורדה
כניסה לקבוצת פייסבוק סודית עם קרין גורן
בעלות חד-פעמית
כל הטיפים וכל הטריקים שאתם חייבים להכיר

תמיד רציתם שקרין גורן, מלכת המתוקים, תלמד אתכם אפייה?

מעכשיו זה אפשרי!

אתם מוזמנים לסדנה הדיגיטלית הראשונה מסוגה בישראל וללמוד בכל מקום ובכל זמן עם המדריכה הפרטית שלכם, קרין גורן. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. את העוגה והקינוח הבאים שלכם תכינו עם קרין גורן. את המחמאות רק אתם תקבלו :-)

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- איך מכינים את המרנג המושלם

נלמד על שלושה סוגי מרנג, מה ההבדלים ביניהם, איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי

  • הקדמה- 2:34 דקות
  • תאוריה- 6:32 דקות
  • מתכון "בית ספר יסודי"- 10:24 דקות
  • שדרוג למתכון- 1:28 דקות
  • מתכון רמת "תיכון"- 13:18 דקות
  • שדרוג למתכון- 3:56 דקות
  • מתכון רמת "אוניברסיטה"- 24:38 דקות
  • שדרוג למתכון- 1:49 דקות
  • פרק "הצילו"- 2:22 דקות
פרק שני- המדריך השלם לעוגות גבינה

עוגת גבינה היא כמעט מוצר צריכה בסיסי. נלמד לאפות עוגות גבינה בכל הרמות, מעוגת גבינה מהירה ללא הקצפה ועד עוגת גבינה אפויה, לבנה, גבוהה ואוורירית שכולנו חולמים עליה.

  • הקדמה- 2:22 דקות
  • תאוריה- 2:13 דקות
  • מתכון "בית ספר יסודי"- 9:33 דקות
  • שדרוג למתכון- 3:08 דקות
  • מתכון רמת "תיכון"- 11:08 דקות
  • שדרוג- 3:43 דקות
  • מתכון רמת "אוניברסיטה"- 13:40 דקות
  • שדרוג- 2:43 דקות
  • פרק "הצילו"- 3:22 דקות
פרק שלוש- כל הטיפים להכנת עוגות בחושות מעולות

נעבור מהעוגה הקלאסית המפורסמת ועד לעוגת רולדה. נלמד איך לאפות עוגות גבוהות ואווריריות מתמיד, מאפינס וקאפקייקס ועל ההבדל ביניהם.

  • הקדמה-1:39 דקות
  • תאוריה- 4:41 דקות
  • מתכון "בית ספר יסודי"- 13:05 דקות
  • שדרוג למתכון- 4:27 דקות
  • מתכון רמת "תיכון"- 13:57 דקות
  • שדרוג למתכון- 3:42 דקות
  • מתכון רמת "אוניברסיטה"- 10:46 דקות
  • שדרוג למתכון- 8:04 דקות
  • פרק הצילו- 2:05 דקות
פרק ארבע- מי מפחד מבצק רבוך?

נלמד להכין שני סוגי בצק לפחזניות, הראשון מהיר שמכינים בבית בקלות והשני בצק מושקע ומרשים ממש כמו בקונדיטוריות בצרפת. בנוסף ניצור מגוון מילויים, ציפויים ואפילו נכין קישוטי שוקולד בבית

  • הקדמה- 1:23 דקות
  • תאוריה- 6:32 דקות
  • מתכון "בית ספר יסודי"- 10:24 דקות
  • שדרוג למתכון- 1:28 דקות
  • מתכון רמת "תיכון"- 13:18 דקות
  • שדרוג- 3:56 דקות
  • מתכון רמת "אוניברסיטה"- 14:56 דקות
  • שדרוג- 1:49 דקות
  • רק "הצילו"- 1:25 דקות
פרק חמש- קרין גורן חושפת את הסודות באפיית לחם

נלמד להכין לחם ביתי קלאסי, חלות כמו בסופר ולחמים כמו במאפייה. בתאוריה נתעמק בשמרים, בטיפים ובכללים לאפיית לחם בבית ואפילו נגיש קערת לחם במילוי שקשוקה

  • הקדמה- 1:39 דקות
  • תאוריה- 3:58 דקות
  • מתכון "בית ספר יסודי"- 13:34 דקות
  • שדרוג למתכון- 2:46 דקות
  • מתכון רמת "תיכון"- 18:26 דקות
  • שדרוג- 2:31 דקות
  • מתכון רמת "אוניברסיטה"- 17:23 דקות
  • שדרוג- 14:13 דקות
  • פרק "הצילו"- 2:36 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לכל הרמות. השיעורים מחולקים לרמות החל מרמת "בית ספר יסודי" למתחילים ועד רמת " אוניברסיטה" למתקדמים. בנוסף, בסוף כל פרק תמצאו את פרק "הצילו" שם תוכלו למצוא את כל הטעויות שיכולות לקרות וללמוד איך לתקן אותן וכמובן תקבלו טיפים שווים שישפרו לכם את האפייה.
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית.
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
אני רוצה להיכנס רק לקבוצת הפייסבוק של קרין בלי לרכוש את הסדנה, האם אפשרי?
לא. הקבוצה מיועדת אך ורק למשתתפי הסדנה.
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן.
מה ההבדל בין תוכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של קרין גורן, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.
למה עדיף לרכוש את הסדנה ולא לראות את המתכונים ביו טיוב?
בשונה ממתכונים ביו טיוב, הסדנה של קרין גורן בנויה משלבים. החל מרמת "בית ספר יסודי" למתחילים ועד לרמת "אוניברסיטה" למתקדמים. קרין גורן עוברת איתכם יד ביד את התהליך עד שתלמדו לאפות כמו אופים אמיתיים. בסדנה, קרין גורן, נותנת טיפים להצלחה בטוחה ומראה מה הסיבה שיכולה להביא לכל אי הצלחה של מתכון ומלמדת מה צריך לשנות כדי להצליח. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.