חמשת יסודות האפייה עם קרין גורן

זה כבר לא בגדר חלום! אנחנו גאים להציג את קורס האפייה הדיגיטלי של קרין גורן האגדית שנכנסה ללב של כל האופים והבשלנים במדינה. הקורס מתאים גם למתחילים וגם למתקדמים, גם לכאלה שעבורם אפייה היא תחביב כיפי וגם למי שרוצה להתמקצע יותר ולעבוד בתחום הקולינריה.

אז מה מחכה לכם בעצם? הקורס מכיל חמישה שיעורים יסודיים שייתנו לכם את כל הידע שאתם צריכים כדי להכין את העוגה המושלמת לארוחת שישי, את הקינוח שימשוך את כל תשומת הלב באירוע הבא שלכם ועוד הרבה.

הקורס יעניק לכם כלים מקצועיים עם הסברים ברמה הכי מדויקת ויסודית שיש – ממש כמו ששפים לומדים! הקורס מלווה בקבצי הסברים ומתכונים מפורטים ולכל החגיגה הזאת יש גם קבוצת פייסבוק סגורה וסודית רק לאופים של הקורס שם תוכלו להעלות להתייעץ ולתקשר עם קהילה שאוהבת אפייה כמוכם.

עלות הקורס

כניסה לקורס חמשת יסודות האפייה, שכולל 55 הדרכות באורך של 6 שעות + כניסה לקהילה הסודית של קרין גורן בקבוצת הפייסבוק של הקורס

1490 ₪

לכבוד ההשקה לזמן מוגבל ב-699 ₪ בלבד!

מימוש ההטבה בין התאריכים 5.9.2019-1.9.2021 | בהתאם למחיר הקורס המופיע באתר www.Foody.co.il | ט.ל.ח | עד גמר המלאי 

למי טוב הקורס?
  • לכל מי שבריא על אפייה
  • למתחילים ומתקדמים גם יחד
  • לכל מי שמעריץ את קרין גורן והאפייה שלה
  • לכל מי שרוצה להכין קינוח מושלם לאורחים
  • לכל מי שיודע לבשל ולאפות אבל רוצה לקבל עוד טיפים
  • לכל מי שרוצה להתמקצע ולעבוד בתחום הקולינריה
איך זה עובד?
1מצטרפים לקורס ולומדים איך לאפות כמו מקצוענים
2נרשמים לקבוצת פייסבוק סגורה בה ניתן להתייעץ, להעלות תמונות של מה שאפיתם ולהכיר קהילה תוססת של אוהבי אפייה ממש כמוכם
3הופכים לקונדיטורים יותר מקצועיים, יותר מגוונים ועם מתכונים סודיים בכיס של הסינר
הרשמה
תכנית השיעורים
1איך מכינים את המרנג המושלםנלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי
2המדריך השלם לעוגות גבינהעוגת גבינה היא כמעט מוצר צריכה בסיסי. נלמד לאפות עוגות גבינה בכל הרמות, מעוגת גבינה מהירה ללא הקצפה עד לעוגת גבינה אפויה, לבנה גבוהה ואוורירית שכולנו חולמים עליה
3כל הטיפים להכנת עוגות בחושות מעולותנעבור מהעוגה הקלאסית המפורסמת עד לעוגת רולדה. נלמד איך לאפות עוגות גבוהות ואווריריות מתמיד, מאפינס וקאפקייקס ועל ההבדל ביניהם
4מי מפחד מבצק רבוך?נלמד להכין שני סוגי בצק לפחזניות, הראשון מהיר שמכינים בבית בקלות והשני בצק מושקע ומרשים ממש כמו בקונדיטוריות בצרפת. בנוסף ניצור מגוון מילויים, ציפויים ואפילו נכין קישוטי שוקולד בבית
5קרין גורן חושפת את הסודות באפיית לחםנלמד להכין לחם ביתי קלאסי, חלות כמו בסופר ולחמים כמו במאפייה. בתאוריה נתעמק בשמרים, בטיפים ובכללים לאפיית לחם בבית ואפילו נגיש קערת לחם במילוי שקשוקה
הרשמה