למי טוב הקורס?
  • לכל מי שבריא על אפייה
  • למתחילים ומתקדמים גם יחד
  • לכל מי שעוקב באדיקות אחר קרין גורן והאפייה שלה
  • לכל מי שרוצה להכין קינוח מושלם לאורחים
  • לכל מי שיודע לבשל ולאפות אבל רוצה לקבל עוד טיפים
  • לכל מי שרוצה להתמקצע ולעבוד בתחום הקולינריה
לרכישה
מה מקבלים?
1כניסה לקורס חמשת יסודות האפייה הכולל 55 הדרכות (זמן כולל של 6 שעות)
2כניסה לקהילה הסודית של קרין גורן בקבוצת הפייסבוק של הקורס
3מחיר מיוחד לשנה החדשה- רק 449 ש"ח
לרכישה
טעימה מן הקורס
תכנית השיעורים
1איך מכינים את המרנג המושלםנלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי
2המדריך השלם לעוגות גבינהעוגת גבינה היא כמעט מוצר צריכה בסיסי. נלמד לאפות עוגות גבינה בכל הרמות, מעוגת גבינה מהירה ללא הקצפה עד לעוגת גבינה אפויה, לבנה גבוהה ואוורירית שכולנו חולמים עליה
3כל הטיפים להכנת עוגות בחושות מעולותנעבור מהעוגה הקלאסית המפורסמת עד לעוגת רולדה. נלמד איך לאפות עוגות גבוהות ואווריריות מתמיד, מאפינס וקאפקייקס ועל ההבדל ביניהם
4מי מפחד מבצק רבוך?נלמד להכין שני סוגי בצק לפחזניות, הראשון מהיר שמכינים בבית בקלות והשני בצק מושקע ומרשים ממש כמו בקונדיטוריות בצרפת. בנוסף ניצור מגוון מילויים, ציפויים ואפילו נכין קישוטי שוקולד בבית
5קרין גורן חושפת את הסודות באפיית לחםנלמד להכין לחם ביתי קלאסי, חלות כמו בסופר ולחמים כמו במאפייה. בתאוריה נתעמק בשמרים, בטיפים ובכללים לאפיית לחם בבית ואפילו נגיש קערת לחם במילוי שקשוקה
לרכישה