לומדים להכין חמין עם

עומר מילר

חם? קר? לנו תמיד בא חמין! המאכל הישראלי שכל כך מחמם את הלב, עכשיו בסדנה מיוחדת. איזה בשרים הכי מתאימים? איך מכינים נקניקיות אורז מאפס? ואיך מכינים מיטלוף מושלם? זה הזמן לגלות את כל הטכניקות, והטיפים
רוכשים את הסדנה ומתחילים לבשל כמו מקצוענים!
*בהינתן קופון יש לממשו בדף התשלום
₪199 ₪259
6
סרטונים
9 דקות
ממוצע כל סרטון
כשעה
קורס כולל
מתאים לכל הרמות
רמה

תראו מה מחכה לכם!

6 שיעורים מרתקים לכל הרמות
לומדים בכל מקום ובכל זמן
חוברת סיכומי שיעור להורדה
מכינים נקניקיות אורז ומיטלוף מאפס
בעלות חד פעמית
כל הטיפים וכל הטריקים שאתם חייבים להכיר

תמיד רציתם ללמוד להכין את החמין המושלם?

עכשיו אתם יכולים!

אתם מוזמנים לסדנה הדיגיטלית עם האחד והיחיד עומר מילר! השף שהולך ללמד אתכם אחד על אחד את כל סודות החמין. אתם הולכים ללמוד את כל הסוגים והטעמים של המאכל הישראלי הכי טעים שיש! הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. והריח ביום שבת? ימלא לכם את הבית וזה הולך להיות כל כך טעים! אז תזמינו אותנו, כן?

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- בחירת סוגי בשר

בשיעור הזה נתמקד בנתחי בשר. איזה נתחי בשר מתאימים לבישול ארוך ומה יעניק לנו את הטעם הכל כך טעים ועסיסי בבישול החמין

  • בחירת סוגי בשר- 1:27 דקות
  • חוברת סיכום שיעור
פרק שני- חמין קלאסי

בשיעור הזה נכין חמין קלאסי בשקיות קוקי – כך שכל מרכיב יתבשל בנפרד באדים שבתוך שקית הקוקי האטומה

  • חמין קלאסי- 17:41 דקות
פרק שלישי- צולנט

חמין פולני סופר משודרג – חמין בגירסה הפולנית שלו, אבל במקום להכין קישקע – נכין מעיים ממולאות בגירסה סופר פשוטה, כמו נקניקיה. בחמין הזה, בניגוד לחמין הקלאסי שהכנו קודם – נחבר ונערבב את המרכיבים, במקום להפריד אותם.

  • צולנט- 12:46 דקות
פרק רביעי- קוגל ירושלמי

חמין מקרוני – סוג של קוגל ירושלמי – פסטה מבושלת בקרמל. בשיעור הזה נכין חמין קצת אחר – חמין מקרוני. חמין עם עוף ופסטה עם תפוחי אדמה. בזכות הקרמל כל מרכיבי התבשיל מתאחדים ונקבל תבשיל יפייפה, עסיסי ומקורמל.

  • קוגל ירושלמי- 6:30 דקות
פרק חמישי- מיטלוף בצלים ממולאים

אנחנו הולכים להכין חמין מאוד מיוחד, חמין שמשתמשים בשוק טלה ולא בבקר. מוסיפים לחמין בצלים ממולאים באורז, ומיטלוף – קציצה מאורכת אמריקאית, סופר טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, אחרי לילה של בישול נקבל מנה יפייפיה ומפנקת

  • מיטלוף בצלים ממולאים- 13:30 דקות
פרק שישי- סיכום הסדנה

  • סיכום הסדנה- 0:56 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לכל הרמות. לכל מי שאוהב חמין וללמוד את טכניקת הבישול הארוך ורוצה תמיד להצליח!
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של עומר מילר, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.
לרכישת הסדנה