מכונת פסטה

רביולי

תראו כמה יופי: סוכריות רביולי במילוי גבינות של שרית נובק

כפית אחת מהתבלין הזהוב המשגע הזה תעשה את ההבדל - סוכריות רביולי כורכום צהבהב במילוי גבינות עשירות ברוטב שמן זית ושום. עונג צרוף!
דאמפלינג מתנה במילוי עוף. צילום: טל סיון-ציפורין

דאמפלינג מתנה במילוי עוף של רחלי קרוט

תמיד חלמתם להכין דמפלינג? הגיע הזמן ללמוד איך להכין אותם בבית – וזה ממש לא מסובך. קבלו מתכון של רחלי קרוט לדאמפלינג במילוי עוף בצורת מתנה ובטעם חלומי
עוגיות פזואלוס מטוגנות. צילום: שניר גוואטה
7:40

עוגיות פזואלוס מטוגנות ומתוקות של קרין גורן

שמות שונים ניתנו לעוגיות הפריכיות האלו: דבלה, פיג'ואלוס, פזואלוס. לא משנה איך תקראו להן, העיקר שלא תוותרו על התענוג המתוק והקראנצ'י במתכון נהדר של קרין גורן
טורטליני חצילים שרופים. צילום: דניאל רגבי
15:38

טורטליני חצילים שרופים: מנת הדגל של מסעדת אלנה

המנה הנפלאה של שף ברק אהרוני ממסעדת 'אלנה' - מתכון יוצא דופן לטורטליני מבצק פסטה עדין מגבינת ריקוטה, ממולאים בקרם חצילים וגבינות, ועטופים ברוטב בחמאת אורגנו וזעתר
מנטו - כיסונים בוכרים. צילום: רון יוחננוב

כל עדה והכיסון שלה – גיוזה בהשראת המנטו בוכרי

מנטו - כיסונים ממכרים מהמטבח הבוכרי. רון יוחננוב מכין כיסונים ממולאים בבשר כבש ובצל בעשייה פשוטה במחבת ללא צורך בכלי אידוי. מנה ראשונה מקורית טעימה בטירוף!
סמוסה פוריו רון יוחננוב

סמוסה פוריו: אוזני המן בוכרים מטוגנות במילוי בשר

כל אחד וזיכרון הילדות שלו, רון יוחננוב והמאכל האהוב עליו בחג התחפושות. מכין לכם סמוסה פוריו - אזני המן הבוכריות, כיסוניי בצק פריכים במילוי בשר.
מרק שורבו אורו בוכרי. צילום: רון יוחננוב

מרק שורבו אורו בוכרי

רון יוחננוב מכין מרק שורבו אורו בוכרי. מרק שסוד קסמו הוא דווקא בפשטות שלו - מרק עוף וירקות עם אטריות שמכינים לבד. מרק שיחמם לכם את הבטן ובעיקר את הלב
מרק וונטון

מרק וונטון אסיאתי עם כיסוני בשר

בת חן דיאמנט עושה זאת שוב ומכינה מרק אסיאתי של מקצוענים: מרק וונטון עם כיסונים ממולאים בבשר ועוף המשתכשכים בציר עוף צלול וטעים
פסטה ברוטב קפרזה

פסטה ביתית עם עגבניות, מוצרלה ובזיליקום

תמיד רציתם להכין פסטה ביתית? שי-לי ליפא מלמדת איך לרדד פסטה בקלות ולהכין ספגטי עם עגבניות, מוצרלה ובזיליקום
טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב חמאה ומרווה

טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב חמאה ומרווה

תמיד חלמתם להכין פסטה בבית ולא ידעתם איך? ישראל אהרוני מראה כמה זה קל ומכין טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב קטיפתי של חמאה ומרווה
טורטליני כרישה וגבינת מונסטר. צילום: דניה ויינר

כמו באלזס: טורטליני כרישה ומונסטר

טורטליני עדינים ונימוחים, ממולאים בכרישה וגבינת מונסטר - גבינה צרפתית בעלת ניחוח וטעם דומיננטים. פנקו את עצמכם ואת יקיריכם בארוחת גורמה ביתית משובחת ומרשימה
קנלוני במילוי חציל וגבינה
6:39

קנלוני במילוי חציל וגבינה של אהרוני

כל שולחן חג זקוק ל"מנת רושם" שנראית כאילו מסובך להכין אותה, אבל היא בעצם קלילה וסוחטת מחמאות. קבלו קנלוני חציל וגבינה של ישראל אהרוני, שאף אחד לא יישאר אדיש אליו