כיריים
בורקס בשר עם רוטב פטריות
בורקס בשר עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ - משדרגים את המנה הקלאסית לערב שבת עם תבלינים ארומטיים ורוטב פטריות ביתי משגע
ארטישוק ממולא בפטריות
מנה חגיגית ומרשימה של לבבות ארטישוק ממולא בתערובת פטריות, אגוזי מלך ומוצרלה שמבשלים ברוטב לימוני עם אפונה ירוקה
ארוחה בסיר אחד: אורז אסיאתי עם כיסוני עוף
תמיד רציתם להכין כיסונים בבית אבל אין לכם מכשיר אידוי? הנה הפתרון המושלם - ארוחה שלמה בסיר אחד של אורז בניחוח אסיאתי ומעליו כיסונים טעימים
קריספי צ’יקן
קריספי צ'יקן כמו באמריקה עם פריכות מושלמת בכל ביס - מתכון קליל וטעים שילדים יאהבו בוודאות ואפילו יוכלו לעזור להכין
מתכון למוקפץ של רצועות סינטה וירקות
מתכון למוקפץ קליל שכל אחד יכול להכין, בלי לעבוד קשה, צורבים את הירקות והבשר, מוסיפים את הרוטב ומגישים לצד אורז. בתיאבון!
פרנץ’ טוסט קלאסי מהחלה שנשארה משבת
אחד הדברים שילדים הכי אוהבים לאכול זה פרנץ' טוסט מהחלה שנשארה משבת. אז קבלו מתכון טעים לקלאסיקה שכבר מזמן הפכה להיות ישראלית
בוריק פלורנטין
"בוריק בוריק בוריק" - כשעלי הסיגר פריכים והביצה נוזלת ורכה מבפנים זה הבוריק האידיאלי, מה קרה כשהוסיפו לו תרד ושמנת? נהיה חלום בפה! מתכון קליל, מושחת והכי טעים בעולם
מוקפץ עוף וברוקולי עם קשיו
הכי טעים, הכי מהיר והכי קל להכנה – מוקפץ עוף מנתחי פרגיות שנשארות רכות בזכות תוספת מיוחדת, אטריות, פרחי ברוקולי וקשיו קראנצ'י ברוטב משגע
לביבות תפוחי אדמה בצורת מיקי מאוס לקטנטנים
לביבות תפוחי אדמה בצורת מיקי מאוס קלילות וטעימות שעושות חשק לזלול אותן. מערבבים את המרכיבים, יוצרים צורה של מיקי מאוס, מטגנים וטורפים!
מגדל של לביבות תפוחי אדמה וגזר
מגדל של לביבות תפוחי אדמה וגזר: משדרגים אותן עם ביצת עין מלמעלה שתהפוך את הלביבות שלנו להיות הכי טעימות ומיוחדות שיש.
ספירלה של תפוחי אדמה מתובלים ומטוגנים על שיפוד
למתכון הבא אתם צריכים רק תפוחי אדמה, שיפודים, תבלינים ושמן. ויש לכם ספירלה של תפוחי אדמה פריכים וטעימים שרק תרצו לזלול.
רון יוחננוב: אורז ירוק עם קרם קוקוס ועשבי תיבול
לפעמים בא לנו לגוון את האורז שלנו, אורז ירוק עם קרם קוקוס ועשבי תיבול שישדרגו לכם את האורז פלאים ויהפכו אותו למנה עשירה ומיוחדת.
לעוד מתכונים