אגוזי מלך טחונים

עוגת בננות. צילום: שרית נובק

עוגת בננות בקלי קלות בשקית אחת

אם נשארו לכם בננות בשלות מדי בבית, המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם! עוגת בננות רכה ועסיסית שמכינים בקלי קלות ומתענגים על כל ביס
פרסבורגר פרג. צילום: ליאור שרף

פרסבורגר פרג: כשרוצים לפנק ולהתפנק באמת!

ליאור שרף בעוד מתכון לפינוק אמיתי - עוגת פרסבורגר פרג, עוגת בצק שמרים במרקם פריך מפוצץ בפרג, קלה מאוד להכנה, ונהדרת לאירוח או סתם להשאיר לחברים מחוץ לדלת בסגר

עוגת רולדה עם קצפת ודובדבנים של מיקי שמו

מיקי שמו משלב בין קציפה אוורירית למלית דובדבנים חמצמצה ומכין עוגת רולדה עם קצפת ודובדבנים שכולם אוהבים. תתכוננו לקצור מחמאות
עוגת שוקולד וקצפת רכה

כל בית צריך עוגת שוקולד וקצפת רכה

כל אחד צריך שיהיה לו מתכון מוצלח של עוגת שוקולד וקצפת רכה. ליהודית מורחיים יש מתכון כזה עבורכם עם רכיב מפתיע שהופך את העוגה לעסיסית ורכה במיוחד
מיני פאי לימון. צילום: פלג בכור

משהו קטן וחמוץ מתוק: מיני פאי לימון מושלם

פלג בכור מכין פאי לימון אישי, קיצי חמצמץ ומשגע! בסיס בצק פריך עם אגוזי מלך שמוסיפים קראנצ'יות נהדרת, מילוי קרם לימון עשיר וקישוטי פירות יער ופינגר ליים
עוגת מעמול בשכבות. צילום: פרח רסלאן

חגיגה בפה: עוגת מעמול בשכבות

פרח רסלאן מכינה עוגת מעמול בשכבות מושקעת בטירוף והכי טעימה! שכבת פיסטוק ואגוזים עם שכבת מלבי רכה במרכז ואת הכל עוטף בצק פריך ומתפצח
חרוסת תמרים. צילום: יהודית מורחיים

חרוסת ביתית מתמרים ואגוזים

לכל משפחה יש את החרוסת המסורתית שלה, ויהודית מורחיים מלמדת איך מכינים בקלות את החרוסת של אבא שלה, מתמרים, אגוזים וקצת תירוש בשביל הטעם

איך מתמודדים עם האנג-אובר של פורים וגם מתכון של סבתא רחל לאוזני המן בנוסח בולגרי

ים שמיר הנטורפתית שלנו מגלה לנו את הסודות להתמודדות קלה עם האנג אובר וגם את המתכון של סבתא שלה, רחל, לאוזני המן בנוסח בולגרי במילוי אגוזים משגע
כדורי תמרים, טחינה וסילאן. צילום: שאטרסטוק

קרין גורן מג’נגלת – כדורי תמרים עם טחינה וסילאן

כדורי תמרים עם טחינה וסילאן אלה ממתקים בריאים, טבעוניים, ללא גלוטן וללא אפייה. מתאימים גם לפסח, במיוחד לחול המועד - הכי קל והכי טעים שיש
חמין עם קציצת בשר מתוקה

שבת אצל מאיר אדוני: חמין עם קציצת בשר מתוקה

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים חמין עם קציצת בשר מתוקה. חמין עשיר בקטניות ובבשר, בתוספת של קציצת בקר מתקתקה בניחוח קל של הדרים
בקלוואה אגוזים עם חמאת עיזים

בקלוואה אגוזים עם חמאת עיזים

השף ישראל אהרוני מכין בקלוואה אגוזים עם חמאת עיזים: שכבות פריכות של בצק פילו דקיק עם מלית עשירה של אגוזים שונים בזיגוג חמאה מומסת ודבש
מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי. צילום: חן שוקרון

מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי

חן שוקרון מכינה מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי שיצנן לכם את הקיץ. מקשטים את הכוס בחטיפים שאוהבים ונהנים מקינוח קריר ושוקולדי
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים