אורז קלרוז
סושי סלמון ואבוקדו עם טריק שחוסך זמן עבודה
לא יכולנו להישאר אדישים לטרנד המהפכני הזה בטיקטוק! ריבועי סושי לממהרים עם סלמון, אבוקדו ואורז עגול - סטייל וטעם בלי מאמץ
אוניגירי – משולש סושי במילוי סלמון
ביפן קוראים לזה אוניגירי, משולש סושי ממולא בסלמון, טופו או טונה. מנה מרשימה, טעימה וממלאת. להרגיש ביפן מבלי לצאת מהבית
מלפפון במילוי אורז ופרגיות
מנת פתיחה או נשנוש מפנק ומרשים בלי לעבוד קשה - מלפפון במילוי אורז ופרגיות עם אבוקדו, רוטב סרירצ'ה וספייסי מיונז
לביבות אורז וירקות
לביבות כל כך טעימות שתאמצו אותן לכל השנה - לביבות עם אורז עגול, ירקות וגבינה צהובה שמגישים לצד רוטב סרירצ'ה
כריך סושי בקלי קלות
כריך סושי שכל אחד יכול להכין! תוך 3 דקות יש לכם סושי בגרסה קצת אחרת, טעים, קליל ומלא בחלבון. בא לכם תוספות אחרות? מוזמנים להתפרע. בתיאבון
מנה חגיגית: סלמון במעטפת של שומשום
האחים אדרי שילבו כוחות והכינו לנו מתכון מטריף של דג סלמון במעטפת של שלושה סוגי שומשום. מנה יפיפייה וחגיגית - כזאת שלא תצליחו לעמוד בפניה. בתאבון
קציצות סלמון משגעות
את המתכון הבא תוכלו להכין משאריות הדג והאורז שנשארו בסופ''ש. כל מה שאתם צריכים זה סלמון אפוי, אורז מבושל, רטבים שיש לרובנו בבית ויש לכם קציצות סלמון עשירות וטעימות בטירוף
המתכון שכבש את הרשת: קעריות סושי ב-10 דקות הכנה
סושי מפורק בקלי קלות, בעזרת תבנית המאפינס נניח את האצה, האורז והדג ונכניס לתנור. מתכון קל, טעים ומרשים. בתאבון
סושי קנדי רול צבעוני: מתכון לסושי כמו במסעדות
סושייה מקצועית אצלכם במטבח: מתכון לסושי מרשים עם טעמים מטריפים וטריים של טונה אדומה, אננס, אספרגוס ועירית!
חגיגית ומפוארת: עוגת סושי עם שכבות אורז רך ותוספות מושלמות
לא צריך להתחיל לגלגל רולים! אפשר פשוט להכין עוגת סושי מדליקה עם אורז, סלמון, אבוקדו, אצות ועוד תוספות מטריפות
ביריאני כבש ואורז מהמטבח ההודי לארוחת חג חגיגית!
החמין המוכר בגרסה ההודית ישירות מקשמיר - ביריאני כבש בניחוחות וטעמים מטריפים לארוחת חג חגיגית ועשירה מאין כמוה!
הרטיטו את האורחים: סביצ’ה סלמון על קריספי רייס!
מה דעתכם להכין נשנוש אסייתי כמו במסעדה? קוביות אורז קריספיות שעליהן סביצ'ה דג סלמון נא, בצל ירוק ורוטב שמנת סרירצ'ה. מנה אלגנטית במיוחד שהאורחים יתעלפו ממנה!
לעוד מתכונים