אטריות אודון

ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות

המרק הכי מושקע וטעים שיש ליום חורפי: ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות

חושבים שמרק ראמן אפשר לאכול רק במסעדה יפנית? עז תלם מכין מרק ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות, קל הכנה עם חומרי גלם זמינים ופשוטים
מוקפץ נודלס עם טופו וירקות ברוטב עשבי תיבול וקוקוס

מוקפץ נודלס עם טופו וירקות ברוטב עשבי תיבול וקוקוס

עז תלם מכין את אחת המנות הפופולאריות ביותר, מנה עשירה בירקות ובעשבי תיבול: מוקפץ נודלס עם טופו וירקות ברוטב עשבי תיבול וקוקוס בהשראת מסעדה אסיאתית אהובה
מרק ראמן זריז. צילום: אפיק גבאי
5:17

מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות
בולונז פטריות טבעוני. צילום: אפיק גבאי
5:33

פסטה ברוטב בולונז פטריות טבעוני

רוטב בולונז בגרסה טבעונית וטעימה לא פחות! עם פטריות במקום בשר וטוויסט נוסף בדמות אטריות אודון במקום פסטה, שהופכות את המנה למקורית במיוחד