אצות קומבו

מרק מיסו טבעוני

אוממי-טיים: מרק מיסו טבעוני עמוס ירקות ואטריות

מרק בריא ומזין המגיע אלינו היישר מהמטבח היפני המסורתי. מתכון מושלם למרק מיסו טבעוני נהדר עם אטריות תרד, אצות קומבו, פטריות שיטאקה וטופו
ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות

המרק הכי מושקע וטעים שיש ליום חורפי: ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות

חושבים שמרק ראמן אפשר לאכול רק במסעדה יפנית? עז תלם מכין מרק ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות, קל הכנה עם חומרי גלם זמינים ופשוטים
סושי כמו במסעדות. צילום: דניאל רגבי
12:36

סושי כמו במסעדות | המדריך השלם

מתגעגעים לסושיות? דניאל רגבי במדריך השלם להכנת סושי מושלם כמו במסעדות, עם קצת תשומת לב סובלנות ודיוק הנדרש ותוכלו לפנק את עצמכם ואת בני הבית בסושי נהדר
מרק אגאדשי טופו טבעוני

אגדה יפנית – מרק אגאדשי טופו מארץ רחוקה

דפנה קרמר מכינה מנה יפנית: מרק אגדאשי טופו טבעוני. ציר פטריות שיטאקי, מירין ודאשי שבו מונחות קוביות טופו טבולות בעמילן ומטוגנות בשמן עמוק
10:54

מרק ראמן ממש כמו ביפן

תמיד חלמתם לדעת איך מכינים מרק ראמן ממש כמו ביפן? ישראל אהרוני חושף את כל הסודות להכנת המרק האולטימטיבי לערב חורפי קר - ציר מלא בטעמים, אטריות וירקות