בהרט

קדרת עוף, שומר וירקות. צילום: אפיק גבאי
5:37

קדרה גלילית של עוף וירקות

ארוחה שלמה ומנחמת בסיר אחד, עם טעמים ישראלים מהגליל. כרעי עוף, שומר, ירקות שורש ורוטב משגע ששומר על העסיסיות של הכל. רק אורז בצד ואתם מסודרים
קציצות עוף ופירות יבשים. צילום: אלכס ולינוי

ט”ו בשבט מגיע: קציצות עוף ופירות יבשים

אלכס ולינוי במתכון מושלם לקציצות נימוחות שמתבשלות בשלל פירות יבשים קלאסיים שימתיקו לכם את היום! מנה מפתיעה שתשדרג לכם את ט"ו בשבט הבא עלינו לטובה
תבשיל חומוס בלימון וירוקים. צילום: ים שמיר

ירקות קפואים זה טוב או רע? כל התשובות בפנים וגם תבשיל חומוס בלימון וירוקים!

הכירו את ים שמיר, נטורופתית והרבליסטית קלינית. ים מכינה מתכונים בריאים תוך שמירה על הערכים התזונתיים של כל חומרי הגלם, עם טעם של בית - רק קצת יותר בריא! והפעם תבשיל גרגרי חומוס בלימון וירוקים
קובה-קיגל-4 סיר לסלאם (צילום: רומי דרך)

“סיר לסלאם”: הקובה של סבתא של מוזנא

הקובה המעולה של סבתא של מוזנא בשארה בתפקיד חייו: קירוב וחימום הלבבות בין שני העמים שאולי ישבו יום אחד סביב שולחן אחד ויהנו מארוחה טובה
מרק חרירה

רחלי קרוט מחממת את החורף עם מרק חרירה בצ’יק צ’ק

רחלי קרוט מכינה מרק חרירה עשיר, מנחם ומלא בירקות. מדובר באמת בארוחה שלמה, משביעה וסופר טעימה, שכיף להגיש עם פלח לימון בצד ועשבי תיבול טריים מעל.
פנקייק דלעת
יצאת פמפקין

פנקייק דלעת לזכרו של ליל כל הקדושים (כי אף פעם לא מאוחר…)

רוצים להוסיף קצת טעם של חו״ל לארוחת הבוקר שלכם? תמרה אהרוני מכינה פנקייק דלעת בהשראת מתכוני הדלעת של ליל כל הקדושים. פנקייקס רכים, אווריריים ומתקתקים
קובה חמוסטה

בית ספר של יום שבת: מאיר אדוני מלמד אתכם להכין קובה חמוסטה

רוצים לדעת איך להכין מרק קובה חמוסטה כמו של הסבתות הכורדיות? מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים כופתאות סולת במלית בשר שפונדרה עם מרק עשבי תיבול
מרק קובה דלעת שיחמם לכם את הבטן
אהבה חורפית
12:47

מרק קובה דלעת שיחמם לכם את הבטן

כשבחוץ קר וכל מה שמתחשק זה קערת מרק מהבילה, הכי כיף לאכול מרק קובה דלעת. אהרוני מלמד איך מכינים את הכופתאות העיראקיות הכי טעימות שיש
קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני
יד ראשונה משף
1:45

קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני

רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
קציצות בקר ברוטב עגבניות
מבשלים להיט
3:50

קציצות בקר ברוטב עגבניות

אין כמו קציצות של בית שאהובות על כולם, על גדולים ועל קטנים. ואם אפשר, רצוי שיהיו קציצות בקר ברוטב עגבניות שכיף לאכול עם אורז לבן או פסטה
עוגות עלי גפן אישיות. צילום: אפיק גבאי
5:59

עוגות עלי גפן אישיות

במקום לגלגל עלה אחר עלה, אינס ינאי מכינה עוגות עלי גפן אישיות. הטעם הוא של סיר עלי גפן ממולאים, אבל אופן ההכנה פשוט וקל הרבה יותר
בצלים ממולאים צמחוניים. צילום: אפיק גבאי
5:47

בצלים ממולאים צמחוניים

בצלים ממולאים באורז, פריקה ובורגול, עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. בזכות בישול ארוך כל הלילה הם הופכים לרכים ונימוחים כמו שעוד לא יצא לכם לטעום
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים