בצל ירוק

בינג: שבלול בצק במילוי תרד ובצל ירוק
5:34

בינג – שבלול בצק במילוי תרד ובצל ירוק

עז תלם מכין מאפה שחום ופריך של שבלול בצק במילוי תרד ובצל ירוק עם המון שכבות. הפחמימה המושלמת מהמזרח הרחוק מגיעה עד למטבח שלכם

ארוחת שחיתות לאנשים עסוקים – סלט טונה של העולמות

סלט טונה מושקע עם אבוקדו, בצל סגול, ביצה וכל מה שאוהבים. נהדר לאכול את סלט הטונה מהקערה או להכין איתו סנדוויץ' מפנק שיעשה לכם שמח בבטן ובלב. בתיאבון!
סנדוויצ'וני חצילים ממולאים בשר ברוטב עגבניות
5:49

סנדוויצ’וני חצילים ממולאים בשר ברוטב עגבניות

מתכון שנולד בטעות משאריות חציל מטוגן והפך לאהוב ביותר - רותם ליברזון מכינה סנדוויצ'וני חצילים ממולאים בבשר ברוטב עגבניות
מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב. צילום: שניר גוואטה.

קציצות עוף מטוגנות ברוטב חמד (רוטב חמוץ עם כורכום)

מתכון משגע של קציצות עוף פריכות מבחוץ ורכות מבפנים עם כוסברה, סלרי, שמיר ובצלים ושפע טעמים ביתיים ומנחמים. מנה עיקרית קלאסית שתשתלב נהדר עם כל תוספת שתבחרו
סלקים ברברי. צילום: שניר גוואטה
6:14

סלט סלק ברברי של יונית צוקרמן

גרסא צבעונית, טבעונית וטעימה לסלט סלקים ברברי, עם אגוזים מלפפונים ועוד דברים טובים, בכמה דקות הכנה תשימו על השולחן סלט שאף אחד לא יוכל להתעלם ממנו
קציצות עוף עם גרגירי חומוס ברוטב קארי ירוק וקרם קוקוס

קציצות עוף בקארי ירוק וקרם קוקוס – במקום להזמין משלוח

תבשיל קציצות עוף בקארי ירוק וקרם קוקוס עם רוטב משגע והמון ירקות. ארוחת צהריים זריזה וקלה להכנה בהשראה אסייתית מהמטבח התאילנדי
מרק ראמן זריז. צילום: אפיק גבאי
5:17

חורף יפני: מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות
מרק מיסו טבעוני

אוממי-טיים: מרק מיסו טבעוני עמוס ירקות ואטריות

מרק בריא ומזין המגיע אלינו היישר מהמטבח היפני המסורתי. מתכון מושלם למרק מיסו טבעוני נהדר עם אטריות תרד, אצות קומבו, פטריות שיטאקה וטופו
ראמן עוף בורגר

ראמן עוף בורגר – המבורגר יפני בלחמניית אטריות

לחמנייה שעשויה מאטריות? יש דבר כזה - אודי ואושר מכינים ראמן עוף בורגר בלחמניית נודלס קריספית עם ירקות מוחמצים
לטקס. צילום: שניר גואטה
0:37

לביבות לטקעס כמו של סבתא! פשוט וטעים

עם כל הכבוד לסופגניות בשבילנו האוכל האמיתי בחג החנוכה הן הלביבות, או כמו שאנחנו קוראים להם בבית - הלטקעס! אז קבלו מתכון קל להכנה של לביבות לטקעס מושלמות
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין

טונה של צ’ארם – לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה

רעבים ובא לכם להכין משהו מהיר? בשביל הלביבות האלה חנוכה זה רק תירוץ. לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה שהולכות נפלא עם סלט ירקות קצוץ וטחינה ליד. ממש ארוחת ערב מפנקת לכל המשפחה!

ארוחה בקערה: קוביות סלמון מוקפץ על אורז לבן

ארוחת צהריים שהילדים יעופו עליה עם קוביות סלמון מתקתקות, ירקות ואורז. קל מאד להכנה, מהיר וממכר ואת השאריות (אם תהיינה) אפשר לחמם במיקרו
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים