בצל סגול

מרק דלעת ערמונים ומרווה
מחכים לשקט

תמרה אהרוני מזמנת את הסתיו עם מתכון של מרק דלעת ערמונים ומרווה

הביאו את הסתיו ואת השקט: תמרה אהרוני מאמינה שמחשבה יוצרת מציאות ואולי אם תכין מרק דלעת ערמונים ומרווה הסתיו יגיע. מרק דל קלוריות וקל הכנה
מרק עגבניות צלויות ומיסו
זה גאוני!

זה כל המג’יק – מרק עגבניות צלויות ומיסו

המרק הבא מצריך מעט התעסקות: צלייה מוקדמת של עגבניות ושום, טחינה ובישול, אבל הוא לחלוטין שווה את ההשקעה. עידית נרקיס כ״ץ מכינה מרק עגבניות צלויות ומיסו
פוקאצ'ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ'גו. צילום: נמרוד גנישר
כשבא להתפנק
8:42

פוקאצ’ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ’גו

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים פוקאצ'ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ'גו. המאפה המלוח המושלם הוא אופציה נהדרת לארוחת ערב בליווי סלט מרענן
סלט אטריות זוקיני ים תיכוני
ללא רגשות אשם

מהיר, קליל וחסכוני בקלוריות – סלט אטריות זוקיני ים תיכוני

סלט אטריות זוקיני ים תיכוני הוא בעצם גרסה נטולת רגשות אשם לסלט אטריות. מגישים עם רוטב יוגורט מפתיע וטעים. מנה דלת קלוריות שמכינים בזריזות
בוריטו שעועית שחורה וירקות מוקפצים. צילום: אפיק גבאי
ממקסיקו באהבה
6:27

בוריטו שעועית שחורה וירקות מוקפצים

בוריטו הוא הסנדוויץ' המקסיקני האולטימטיבי ובגרסה הזו הוא ממולא בשעועית, ירקות מוקפצים וגוואקמולי מרענן. ארוחה טעימה ובריאה!
קציצות בשר עם זוקיני ברוטב לימוני
תמרה עושה שוק

קציצות בשר עם זוקיני ברוטב לימוני ו… ויטמין ה-C כבר בפנים!

מה עושים כשיש המון זוקיני? תמר אהרוני מנצלת את הזוקיני שנותר לה מיום צילום ומכינה קציצות בשר עם זוקיני ברוטב לימוני. קציצות חמצמצות, שמנמנות ומתובלות
מרק בשר והלוואי שירד כבר גשם!
מרק בעיתו

מרק בשר והלוואי שירד כבר גשם!

איילת ונציה מריחה כבר את הסתיו ומבשלת מרק בשר עשיר בירקות שורש ובתבלינים שיוצרים עושר של טעמים. מרק הופך שהופך בקלות לתבשיל אם מפחיתים בנוזלים
קפונטה - סלט חצילים סיציליאני. צילום: אפיק גבאי
5:49

קפונטה – סלט חצילים סיציליאני

סלט חצילים קצת אחר, עם המון טעמים מיוחדים שמשתלבים נהדר. אפשר לאכול אותו בכריך ואפשר אפילו להפוך אותו לרוטב פסטה שמכינים בקלי קלות
רוטב אדום הכי טעים בעולם
טוב שיש במקרר

רוטב אדום הכי טעים בעולם לאורז, לפסטה ולמה שלא יהיה!

למה שלא תכינו לילדים רוטב אדום עשיר בירקות? מכינים סיר גדול ומקפיאים בצנצנות ובכל פעם שצריכים רוטב שולפים צנצנת מהמקפיא ומתקתקים ארוחה בריאה בעשר דקות
אל תחמיצו!

טיול משפחתי, קיבוץ גלויות ושימור ירקות

שי אייזנר בילתה את השבוע האחרון בנסיעה משפחתית לרומניה וחזרה משם מוקסמת מהאותנטיות והפשטות ובעיקר עם רצון עז לשימור ירקות
באנים במילוי שניצל טופו
חם מהתנור!

איך מכינים את הבאן המושלם – באנים במילוי שניצל טופו

תמיד רציתם לדעת כיצד להכין באן כמו במסעדות האסיאתיות? נטע לויה חקרה ומצאה את המתכון של הבאן המושלם עם כל הטיפים והטריקים. הפעם היא מגישה אותו במילוי שניצל טופו
עלי גפן ממולאים וזיכרונות מהבוסתן של סבתא. צילום: שי אייזנר

עלי גפן ממולאים וזיכרונות מהבוסתן של סבתא

"את יודעת, סבתא, גנים זה דבר משונה. יש כל כך הרבה דברים שלא למדתי ממך, אבל ירשתי ממך" - שי אייזנר נזכרת בידיים הטובות של סבתא שלה ומכינה סיר עלי גפן ממולאים שמעלה זיכרונות נשכחים
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים