בשר שפונדרה
0:47
נתח שפונדרה באספרסו עם תפוחי אדמה ובצלים
נהוג להגיד שלנתח הזה יש טעם מופלא ואין צורך להוסיף לו תיבול, אבל בינינו, האספרסו מעניק לו עומק טעמים וצבעים נפלאים. קבלו ארוחת צהריים מושלמת!
6:09
המבורגר קצבים עם טבעות בצל וחזה אווז מעושן
שחיתות אמריקאית במיטבה: המבורגר ביתי מבשר מצוין, ריבת בצל, חזה אווז שמוסיף טעם מעושן וטבעות בצל שמוסיפות המון פריכות. רק צ'יפס בצד ואתם מסודרים
1:07
רחלי קרוט מכינה גולש של סבתות
רוצים להכין גולאש של סבתות עם בשר רך במיוחד ומבלי לעבוד שעות? רחלי קרוט עם מתכון שמכינים במכשיר אחד שמצריך מעט מאוד עבודה
מלי מאירוב מנפנפת: קבב מושלם ומלא גאווה
יום העצמאות ממש עוד רגע ומלי מאירוב מארגנת לנו מתכון לקבב המושלם שלה, קל ומהיר להכנה על מחבת פסים או על המנגל שיוצא עסיסי וטעים בהבטחה!
ארוחה בסיר אחד – שפונדרה עם תפוחי אדמה ואורגנו
אסי רוז מבשלת ארוחה מזינה לכל המשפחה בזמן עבודה קצר - בשר שפונדה עם סירות תפוחי אדמה, שום, דבש ואורגנו ריחני שנכנסים לסיר אחד רחב ונאפים יחדיו בתנור
שפונדרה עם ירקות שורש – תבשיל שיש בו את כל מה שצריך
תמרה אהרוני מכינה תבשיל מחמם ומנחם שמתאים לימים קרירים וגשומים: תבשיל שפונדרה וירקות שורש שמכינים בתבנית אחת, עם טריק שמקצר תהליכים ומשפר טעמים
שבת אצל מאיר אדוני: חמין עם קציצת בשר מתוקה
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים חמין עם קציצת בשר מתוקה. חמין עשיר בקטניות ובבשר, בתוספת של קציצת בקר מתקתקה בניחוח קל של הדרים
בית ספר של יום שבת: מאיר אדוני מלמד אתכם להכין קובה חמוסטה
רוצים לדעת איך להכין מרק קובה חמוסטה כמו של הסבתות הכורדיות? מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים כופתאות סולת במלית בשר שפונדרה עם מרק עשבי תיבול
1:45
קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני
רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
קדירת בשר חורפית
מזג האוויר הקר בחוץ עושה חשק לקדירת בשר טעימה ומחממת: קדירת בשר חורפית עם רכיב סודי ומפתיע. מגישים עם פירה או אורז ונהנים מכל ביס
4:49
מתכון להמבורגר “פלאוון” בסגנון פיליפיני
לא צריך לטוס עד לפיליפינים כדי לאכול המבורגר "פלאוון". קבלו מתכון להמבורגר מושחת בסגנון פיליפיני: קציצת בקר עסיסית בשילוב של פרוסות אננס, איולי חרדל ופצ׳נטה טלה
צלי בקר ברוטב יין אדום עם ירקות שורש בנינג’ה סמארט ליד
כשבחוץ קר והגשם דופק על החלון כל מה שאנחנו רוצים זה תבשיל מנחם שאפשר לאכול עם פסטה או אורז. איילת הירשמן מכינה צלי בקר ברוטב יין אדום שיחמם לכם את הבטן והלב