ג’בטה – לחם איטלקי
קרררר לכם? קבלו מרק מינסטרונה עשיר ב-20 דקות
מרק מינסטרונה עשיר ומחמם עם כל הירקות שאוהבים, תוסיפו לזה כמה פרוסות ג'בטה פריכות וקיבלתם ארוחה זריזה וקלה ליום חורפי ב-10 דק' הכנה
רוצים ארוחה כאן ועכשיו? ג’בטה אפויה עם תערובת גבינות ועשבי תיבול
מה עושים כשמתחשק משהו טעים לארוחת הערב או הלילה? קיראו לזה "חצפורי לעניים" או "איסטנבול למבודדים" או פשוט טוסט קליל ומושחת שיסגור לכם את הפינה. לבריאות!
0:45
חשוב להשקיע בכריך טוב: כריך בלקני קל (וסופר מושקע)!
גם אם הולכים או לא הולכים לבית הספר זה לא אומר שלא צריך להשקיע בכריך, מתכון בשני שלבים לכריך הכי מושקע וטעים שתכינו - כריך בלקני עם ירקות קלויים וממרחים
כריך תחת שמי ים התיכון: לביבות נפלאות וגבינת שום שמיר
כשרוצים לפנק או להתפנק עם כריך מהחלומות מדמיינים את הכריך הזה. לביבות נפלאות של ירקות בתוך ג'אבטה רכה עם גבינת שום שמיר ומלפפונים חמוצים. מה עוד בנאדם צריך?
ג’בטת שיבולים: זוקיני צלוי, גבינת שמנת וג’בטה קריספית
עצמו את העיניים: ג'בטה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים, גבינת שמנת, בצל ירוק, זוקיני צלויים ועלים רעננים. נו? עשה לכם את זה? גשו מהר להכין!
הכריך הכי ישראלי שיש: כריך סביח
כריך סביח זה השילוב הקלאסי של בוקר וצהריים, כל הדברים שאנחנו אוהבים בכריך אחד. שלושה שלבים פשוטים וכמה דקות ויש לכם את הכריך שיגרום לכולם ללקק את האצבעות
סלט פנצנלה עם ירקות, קרוטונים וגבינת פטה
שי-לי ליפא מכינה מנה אולטימטיבית לערבי הקיץ החמים - סלט פנצנלה עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ שמגישים עם קרוטוני לחם פריכים וגבינה מלוחה
4:39
סלט קיסר עם סלמון מעושן שמכינים ב-10 דקות
שי-לי ליפא מגישה סלט קיסר עם סלמון מעושן, שדרוג משגע לסלט קיסר קלאסי. מוסיפים קרוטונים פריכים תוצרת בית וגבינת פקורינו ויש לכם ארוחה נהדרת
סלט פנצנלה עם ירקות צלויים ולחם קלוי
אם אתם כבר מכירים את כל הגרסאות של סלט פנצנלה, אתם חייבים לנסות את זו של איילת הירשמן - סלט פנצנלה עם ירקות צלויים בגריל וקרעי לחם קלוי