גבינת גאודה

לחם סודה מהיר עם גאודה ודובדבנים

10 דקות עבודה – לחם סודה מהיר עם גאודה ודובדבנים

אפרת ליכטנשטט מכינה לחם סודה מהיר. לחם עשיר וטעים במיוחד בזכות השימוש בגבינת אמנטל ודובדבנים. עשר דקות עבודה לכל היותר, ואתם ניצבים בפני כיכר ריחנית ומופלאה
זיווה גבינות מבצק קרואסון
1:07

זוכרים את נרגילה? זיווה גבינות מבצק קרואסון של יונית צוקרמן

איך מכינים מאפה גבינות פריך בקלי קלות? משתמשים בבצק שמרים-עלים מוכן ומתקתקים מאפה זיווה גבינות משגע לארוחת ערב זריזה וקלה להכנה
קיפוד לחם גבינות
0:56

גן החיות של יונית – קיפוד לחם גבינות לאירוח מושלם

מחפשים מנה קלה להכנה שתקצור מלא מחמאות באירוח הבא שלכם? קיפוד לחם גבינות מושלם לאירוח – מנה מרשימה ומגרה שכל אחד יאהב. בוצעים חתיכה ומתענגים ביחד
מרק-כרובית-וגבינה צילום: נעמה פלד

מרק כרובית אלילי

מרק קטיפתי ומושלם מכרובית, אהבה עצמית וקוביות גבינה נמסות שמחממות את הבטן, הלב וכפות הרגליים. הדרך הנכונה והבטוחה לעבור את החורף בשלום
ארנצ'יני – כדורי אורז מטוגנים במילוי גבינות. צילום: נמרוד סונדרס

ארנצ’יני – כדורי אורז מטוגנים במילוי גבינות

אחת המנות האיטלקיות הכי פופולריות בעולם היא ארנצ'יני, כדורים פריכים של אורז במלית גבינות. מטגנים ומגישים בליווי רוטב עגבניות כפתיח מושלם לכל ארוחה
מרק-כרובית-וגבינה צילום: נעמה פלד

מה עושים כשמתגעגעים לפריז ותקועים בגבעתיים? מרק כרובית אלילי!

מרק קטיפתי ומושלם מכרובית, אהבה עצמית וקוביות גבינה נמסות שמחממות את הבטן, הלב וכפות הרגליים. הדרך הנכונה והבטוחה לעבור את החורף בשלום
בורקס גבינה ודלורית. צילום: נמרוד גנישר

בורקס גבינה ודלורית משגע של תמרה אהרוני

אוהבים בורקס? גם אנחנו. תמרה אהרוני משדרגת את המתכון המוכר והאהוב ומכינה בורקס גבינה ודלורית צלויה. עובדים עם בצק עלים מוכן מראש ונהנים מהכנה קלה ופשוטה
סלט ירוקים שובב

קצת אחדות לא תזיק – סלט ירוקים עם ירקות טריים וירקות אפויים

תמרה אהרוני מכינה סלט ירוקים שובב. סלט שמכיל גם ירקות ועשבי תיבול טריים ורעננים, וגם ירקות אפויים. לכל אלו מצטרף רוטב ויניגרט הכי טעים בעולם
קנלוני פטריות וגבינות
1:05

יונית חוגגת שבועות עם מתכון מושקע של קנלוני במילוי פטריות וגבינות

מחפשים מתכון מושלם לחג השבועות? מכינים בקלות מאפה זהוב וארומטי, טעים וקל להכנה, של קנלוני במילוי פטריות וגבינות ברוטב שמנת ואגוז מוסקט
חטיפי פרעצלס

חטיפי פרעצלס

במקום להכין ולאכול פרעצל אחד גדול, מכינים חטיפי פרעצלס קטנים. כדי להפוך את ההנאה לשלמה, טובלים במטבל גבינות רך וחם, ונהנים
ניוקי א-לה רומנה עם פתיתי כרובית. צילום: אפיק גבאי

ניוקי א-לה רומאנה עם פתיתי כרובית זהובים

כולם מכירים את ניוקי תפוחי האדמה, אבל ברומא מכינים גרסה לא פחות טעימה שמבוססת על סולת. עז תלם משדרג את המנה הקלאסית הזו עם כרובית שלוקחת אותה לרמה אחרת
פסטייה תרד וגבינות
0:53

פסטייה תרד וגבינות

מחפשים מאפה שונה ומיוחד? לכו על פסטייה תרד וגבינות: מאפה פריך של פילו במלית עשירה של תרד, גבינות קשות ועגבניות מיובשות שמכינים בתבנית אחת
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים