גבינה כחושה “כנען”
קרמשניט אישי עם טריק
לקחנו מתכון קלאסי של קרמשניט והפכנו אותו לאישי והרבה יותר קל להכנה. בזכות הטריק של קיפול הבצק תוכלו גם ליצור צורה מהממת למאפה וגם גומה מושלמת למילוי
5:38
מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד
אושר אידלמן מלמד אתכם איך להכין מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד שאפשר להכין ביחד עם הילדים. מנה מרשימה לאירוח חלבי בשבועות ובכלל
7:21
כנאפה סולת אפויה בתנור עם טחינה גולמית
תמיד רציתם להכין כנאפה? אודי ואושר מראים לכם איך מכינים את המאפה המתוק בקלי קלות. במקום שערות קדאיף משתמשים בסולת ומקצרים את זמן ההכנה
בצקניות סולת
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים בצקניות סולת בשתי גרסאות - בגרסה מתוקה עם שמנת, סוכר, קינמון ודובדבנים ובגרסה מלוחה עם רוטב עגבניות משגע