גבינת פרמזן

ריזוטו פתיתים עם פטריות ופרמזן - המנה שהתחפשה לפורים. צילום: עידית נרקיס כ
נפלא לצהריים

מנה של סתיו – ריזוטו פתיתים עם פטריות

איך מכינים ריזוטו ב-30 דקות בלי ערבובים ובלי עבודה קשה? במיוחד לקראת פורים, עידית נרקיס כ"ץ עם המנה שהתחפשה - ריזוטו פתיתים משגע עם פטריות וגבינת פרמזן
פסטה ברוטב שמנת וגזר
משוך בגזר!

סבא אליעזר יעוף על זה! פסטה ברוטב שמנת וגזר

איך מתקתקים ארוחת צהריים ב-10 דקות עבודה? איילת לטוביץ מפתיעה עם מתכון של פסטה ברוטב שמנת וגזר. הרוטב המתקתק עוטף את הפסטה בצורה מושלמת
פסטה עם דלורית
צבעי הסתיו

פסטה עם דלורית שמסמנת את בואו של הסתיו

עידית נרקיס-כ״ץ מתכוננת לרוחות הסתיו ומכינה פסטה עם דלורית. מנה מנחמת, ידידותית לילדים, עם רוטב קרמי ללא שמנת בתוספת פריכה של מרווה מטוגנת
ריזוטו פטריות
חם מהמחבת

ריזוטו פטריות משגע שכלתי אוהבת במיוחד

גליה רזניק אמנם בעד חמלה לבעלי חיים ולכדור הארץ, אבל יחד עם זאת מסרבת למען הבריאות לנטוש לחלוטין את צריכה המזון מהחי ומכינה ריזוטו פטריות עם ציר עוף
פולנטה מתירס טרי. צילום: תמרה אהרוני

פולנטה מתירס טרי

תמרה אהרוני מנצלת את עונת התירס ומכינה פולנטה מתירס טרי במקום מקמח תירס. מקבלים פולנטה במרקם גס עם חתיכות קטנות של תירס ובטעם כל כך מתוק וטעים
מאפה ספיחה במילוי תרד. צילום: אפיק גבאי
6:27

מאפה ספיחה במילוי תרד

מאפים אישיים מהמטבח הלבנוני, במילוי תרד, גבינות ופיסטוקים. עז תלם מכין את אחד המאפים האהובים עליו, והם אפילו בריאים במיוחד
צ’יפס זוקיני אפוי

צ’יפס זוקיני אפוי

צ׳יפס אפוי כבר כולם מכירים, אבל צ’יפס זוקיני אפוי עדיין לא טעמתם! רחלי קרוט מלמדת איך להכין צ׳יפס רך מבפנים ופריך מבחוץ עם מינימום שמן
פסטה ברוטב פסטו טופו עם עגבניות שרי. צילום: אולגה טוכשר

פסטה ברוטב פסטו טופו עם עגבניות שרי

רוטב פסטו קרמי בלי טיפת גבינה? אולגה טוכשר מוכיחה שאפשר להכין פסטה טבעונית משגעת ומכינה פסטה ברוטב פסטו טופו עם עגבניות שרי וגבינת פרמזן טבעונית
ניוקי סלק. צילום: רחלי קרוט

ניוקי סלק רכים עם בזיליקום ושום

ניוקי סלק סגולים ויפים, קצת מתקתקים, ברוטב קליל של שום, בזיליקום ופרמזן. נשמע מסובך? בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית לכל המשפחה
טארט טאטן עגבניות שרי. צילום: אפיק גבאי

טארט טאטן עגבניות שרי

טארט טאטן הוא בכלל קינוח אבל אפרת ליכטנשטט מכינה אותו בגרסה מלוחה וטעימה במיוחד, עם עגבניות שרי וגבינות. טריק קטן עם בצק מוכן הופך אותו לפשוט מאוד להכנה
ניוקי א-לה רומנה עם פתיתי כרובית. צילום: אפיק גבאי
5:31

ניוקי א-לה רומאנה עם פתיתי כרובית זהובים

כולם מכירים את ניוקי תפוחי האדמה, אבל ברומא מכינים גרסה לא פחות טעימה שמבוססת על סולת. עז תלם משדרג את המנה הקלאסית הזו עם כרובית שלוקחת אותה לרמה אחרת
טוויל פרמזן

נשנושי פרמזן

רוצים להרגיש כמו שף במינימום מאמץ? תכינו נשנושי פרמזן: מאפה פריך וטעים, נהדר בפניי עצמו כחטיף מלוח או כתוספת מיוחדת למרק או לסלט. קל ומהיר הכנה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים