הל טחון

סינייה קבב. צילום: אפיק גבאי
5:40

סינייה קבב

הדרך המושלמת להגיש קבבים בצורה חגיגית: תבנית קבבים, חצילים ועגבניות ברוטב טחינה ועם תערובת תבלינים ביתית, שתהיה הכוכבת החדשה של הארוחות בבית
ארטיק בנופי פאי
7:10

ארטיק בנופי פאי בטעם בננה, טופי ושוקולד

אודי ואושר עושים מחווה לקינוח בנופי פאי ויוצרים ארטיקים בטעם בננות, שוקולד וטופי. מצטיידים מראש בתבניות ארטיקים ונהנים מקינוח קריר
עוגיות דלעת בציפוי צ'אי. צילום: אפיק גבאי
6:40

עוגיות דלעת בציפוי צ’אי

עוגיות כאלה עוד לא טעמתם! עוגיות רכות ונימוחות עם דלעת, בציפוי מיוחד בטעם צ'אי. מושלמות ליד השתייה החמה או סתם לנשנוש מקורי
מקלובה לייט

מקלובה – תבשיל אורז עם עוף וירקות

אודי ואושר מכינים מנה פופולרית מהמטבח הערבי - מקלובה, אורז עם עוף וירקות שמגישים כמו עוגה. מתאימה לארוחה חגיגית עם כל המשפחה
שבלולים שוודיים של קינמון והל מקמח כוסמין
6:15

שבלולי שמרים עם קינמון והל מהמטבח השוודי

אפרת ליכטנשטט מוכיחה שלא צריך לפחד משמרים עם מתכון משגע של שבלולי בצק שמרים עם הל וקינמון. עוקבים אחר השלבים המפורטים ואופים מאפים לתפארת
קטאייף במילוי אנטרקוט

קטאייף במילוי אנטריקוט

השף מאיר אדוני והילה אלפרט לוקחים מנה מתוקה מהמטבח הערבי ומכינים אותה בצורה מיוחדת שלא תוכלו לעמוד בפניה: קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
כנאפה סולת וטחינה

כנאפה סולת אפויה בתנור עם טחינה גולמית

תמיד רציתם להכין כנאפה? אודי ואושר מראים לכם איך מכינים את המאפה המתוק בקלי קלות. במקום שערות קדאיף משתמשים בסולת ומקצרים את זמן ההכנה
10:12

טנזיה פירות יבשים צמחונית של אבי לוי

אבי לוי מכין טנזיה, תבשיל מתקתק של פירות יבשים ופיצוחים בליווי אורז. מנה צמחונית לאירוח בט"ו בשבט או בערב שבת
15:11

טאג’ין כבש עם בטטה ופירות יבשים

אבי לוי מלמד אתכם איך להכין טאג'ין כבש - תבשיל מרוקאי אותנטי עם פירות יבשים ובטטה שמוסיפים מתיקות. מומלץ להגיש עם אורז לספיגת הרוטב
5:12

מרק גונדי טבעוני עם קטניות של רותם ליברזון

רותם ליברזון מכינה מרק גונדי משגע שפשוט רוצים לאכול ישר מהסיר, עם המון קטניות וכופתאות מהמטבח הפרסי. והבונוס? המרק צמחוני וטבעוני
עוגיות שקדים מקמח אורז ללא גלוטן. צילום-נועם-פריסמן-210
6:12

עוגיות שקדים מקמח אורז ללא גלוטן

מי אמר עוגיות ללא גלוטן ולא קיבל? ישראל אהרוני מכין עוגיות שקדים מקמח אורז, פריכות וזהובות, שממש כיף לנשנש ליד כוס קפה או תה