זרעי כמון

קציצות בקר ברוטב לימוני עם אפונה אהרוני
8:44

קציצות בקר ברוטב לימוני עם אפונה של אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין קציצות בקר ברוטב לימוני שאי אפשר לעמוד בפניו. מוסיפים לרוטב אפונה, מנגולד ועשבי תיבול ונהנים ממנה בריאה ומזינה
8:03

עוף עם פירות יבשים של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני מבשלים קדרת עוף עם פירות יבשים. מגישים את המנה המושלמת עם אורז לבן שיספוג את כל הרוטב ומתכוננים לקצור מחמאות
סמוסה במילוי תפוחי אדמה2
0:56

איצ’יקדנה! סמוסה תפוחי אדמה ספייסית וטעימה

סמוסה במילוי תפוחי אדמה: הסמוסה הכי קראנצ'ית שתפגשו! עם מילוי של פירה פיקנטי, במיוחד לאוהבי מנות בניחוח הודי!
דושפרה

הדושפרה של אהרוני: כיסונים ממולאים בשר כבש

דושפרה הם כיסונים ממולאים בשר כבש, מאכל בוכרי מסורתי ונפלא. ישראל אהרוני מלמד אתכם איך להכין דושפרה בקלי קלות, באמצעות שימוש בבצק גיוזה מוכן
פאלאק פאניר
6:22

פאלאק פאניר – תבשיל הודי מסורתי של תרד וגבינה

פאלאק פניר הוא תבשיל הודי מסורתי, נימוח ומתובל, של תרד וגבינה. כאן בגרסת גבינת חלומי
בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש
8:47

בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש

השף ישראל אהרוני מכין בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש, עשיר בעשבי תיבול טריים, עם חתיכות רכות של כבד עוף מטוגן. ארוחה שלמה בסיר אחד
אושפלוב פטנט

רון יוחננוב מכין אושפלוב מושלם עם פטנט מקצר דרך ומשנה עולם

רון יוחננוב מכין גרסה פשוטה וקלה להכנה של אושפלוב פטנט. אותם הטעמים, מעט שמן, וכל כך טעים שכמעט ולא תרגישו את ההבדל. רק אל תראו את המתכון לאף סבתא בוכרית
כרישה ממולאת. צילום: אסי רוז

סיר ציורי מהפנט וטבעוני של כרשה ממולאת

מתכון פשוט למנה חגיגית מלאה באהבה ויצירתיות, אסי רוז מביאה לכם מתכון שעליו חלמה הרבה זמן - סיר ציורי מהפנט וטבעוני של כרשה ממולאת לשולחן החג
מאפה בשר בוכרי. צילום: רון יוחננוב

מה עושים עם בצק העלים שנותר בודד בפריזר? מאפה בוכרי כמובן!

רון יוחננוב מפנה את הפריזר לקראת חג הפסח ומכין מאפה מהמטבח הבוכרי עשוי מבצק עלים, וממולא בבשר, בצל ותבלינים. זמן העבודה קצר והתוצאה טעימה ועסיסית!
לחם תירס (צילום: ג'אנה חן)

לחם תירס עשיר וטעים ממש כמו עוגה

ג'אנה חן שמעה על בהלת התירס ונזכרה בלחם תירס מופלא שהיא מכינה עם הרבה זרעי בריאות לקישוט שכיף לפרוס ולאכול כמו פרוסת עוגה או לצד ממרחים שאוהבים
משמשים ממולאים בפרגיות תמרה (צילום: נמרוד גנישר)
9:06

משמשים מיובשים ממולאים בפרגיות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת להכין משמשים מיובשים ממולאים בפרגיות ברוטב מתקתק. מנה יפהפייה וטעימה שתרשים את האורחים. מומלץ להגיש בליווי אורז לבן
ביציק של רון יוחננוב. צילום: רון יוחננוב

הכירו את הבוכרי הטבעוני: ביציק – מאפה בצק שמרים רך במלית דלעת מתקתקה

בוכרי טבעוני נכנס למטבח ומה יצא? ביציק - המאפה הטבעוני שמככב בכל ארוחה בוכרית במלית דלעת מתקתקה. טבעונים וצמחונים יאהבו אבל ממש לא רק הם
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים