חרדל דיז’ון

טבעות בצל. צילום: אפיק גבאי
5:22

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

התוספת המושלמת לכל ארוחה: טבעות בצל מטוגנות ופריכות בטירוף עם תיבול עדין שהופך אותן לאפילו יותר ממכרות. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
עוף מטוגן עם המוצר

עוף מטוגן מושלם

כך תכינו עוף מטוגן בסגנון קנטאקי פרייד צ'יקן בעצמכם: שוקי עוף מטוגנות בשמן עמוק עם ציפוי סופר פריך ופיקנטי. ללקק את האצבעות!
סלופי ג'ו. צילום: שניר גואטה
0:45

כשבא משהו מהיר וטעים מכינים סלופי ג’ו!

סלופי ג'ו זו קלאסיקה אמריקאית במיטבה! מה זה בעצם סלופי ג'ו? כריך בשר טחון מבושל עם שפע טעמים מתוקים, חריפים ומלוחים בלחמנייה קלויה. הילדים יעריצו אתכם!
סלט ברוקולי ופרגיות

סלט ברוקולי ופרגיות של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה סלט ברוקולי ופרגיות שמתאים לארוחת צהריים או ערב קלילה. מרככים את הברוקולי והכרובית במיקרוגל ונהנים מארוחה זריזה ומשביעה
תפוחי אדמה דרוסים. צילום: אפיק גבאי
0:44

תפוחי אדמה דרוסים

תפוחי אדמה דרוסים הכי טעימים שתכינו, באחריות. מבשלים עם הקליפה, מועכים עם מזלג, מעסים ברוטב וביי לתנור. קריספי, קראנצ'י ומלא טעם, טוסו להכין!
שניצלונים אפויים וקטשופ ביתי

רק בלי טיגונים – שניצלונים אפויים וקטשופ ביתי

עידית נרקיס-כ״ץ משדרגת את השילוב האהוב ביותר על הבן שלה ומכינה שניצלונים אפויים וקטשופ ביתי. כי למה לעמוד ולטגן שניצלים אם אפשר פשוט לאפות אותם?

פיש אנד צ’יפס מצופה תפוצ’יפס

פיש אנד צ'יפס מצופה תפוצ'יפס, אפוי בתנור ובקלי קלות! מצפים בשבבי תפוצ'יפס אופים בתנור ומגישים לצד תפוצ'יפס שאוהבים. הכי טעים וקל שיש

פטריות אפויות בכמה דקות – החטיף הכי נחטף בשולחן

מתחשק לכם לאכול משהו טעים מול הטלוויזיה? קבלו חטיף זהוב ומתפצח של פטריות מצופות בפירורי לחם והשיחוק הוא שאופים אותן. גם יותר בריאות וגם ללא ריח טיגון!
עוף מטוגן בציפוי פריך

ממש כמו ב-KFC: עוף מטוגן בציפוי פריך

משוגעים על עוף מטוגן של רשתות המזון המהיר? נטע לויה מכינה עוף מטוגן בציפוי פריך בגרסה עסיסית וטעימה, עם ציפוי כפול ועם בונוס: טיפ איך לשמור על הפריכות
בורגר טבעוני
5:34

המבורגר טבעוני עם צ’יפס בטטה אפוי

אולגה טוכשר מלמדת איך להכין המבורגר טבעוני, עסיסי ומשגע, בלי רגשות אשם ועם מלא טעם. וגם: איך להכין צ'יפס בטטה דק בתנור
איך מכינים מיונז טבעוני? כל הסודות

איך מכינים מיונז טבעוני? כל הסודות!

מיונז טבעוני לפעמים נשמע לנו כמו אוקסימורון. אז הנה! קבלו את הסוד למיונז טבעוני מושלם. לסוד הזה קוראים אקוופאבה ובדרך כלל אתם שופכים אותו לכיור! אאוריקה!
המבורגר טבעוני. נועם פריסמן
6:54

המבורגר טבעוני עם מיונז מעושן

אודי ואושר מלמדים להכין המבורגר טבעוני, עסיסי ועשיר בטעמים, שנראה ומרגיש כמו הגרסה הבשרית המקורית. מוסיפים רוטב מיונז מעושן ונהנים מארוחה מושלמת
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים