יין אדום מתוק

נקניק שוקולד 1

נקניק שוקולד ואגוזי לוז משודרג כשר לפסח

זוכרים את נקניק השוקולד המיתולוגי שמכינים מקמח מצה, יין מתוק ושוקולד? נתנו לו טוויסט והכנו נקניק שוקולד עם ליקר תפוזים ואגוזי לוז קראנצ'יים עם טעם נוטלה
כבדים ברוטב דבש, דובדבנים, ג׳ינג׳ר ויין אדום עם תפוחי אדמה בתנור
9:05

שגב מכין לכם צהריים – כבדי עוף ברוטב מתקתק עם תפוחי אדמה אפויים

משה שגב מכין מנה עשירה שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה: כבדי עוף צלויים ברוטב מתקתק וסמיך ובליווי פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור
טירמיסו (צילום: אפיק גבאי)

מרימה לכם: טירמיסו ללא ביצים

מתכון פשוט וקל הכנה לקינוח האיטלקי הקלאסי: טירמיסו ללא ביצים. קינוח שכבות של בישקוטים טבולים בסירופ קפה, מלית עשירה של קרם מסרפונה ועיטור של אבקת קקאו
סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן. צילום: שאטרסטוק

סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן

קבלו מתכון מיוחד במינו של סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן - הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. ויש גם גרסת פרווה שמתאימה לליל הסדר
חרוסת מלי זיידמן

המלכה של פסח – חרוסת ביתית מהאגדות

לכל חיך יש את זיכרון הילדות של ביס גנוב מהחרוסת, שממתיק את הרגעים הארוכים של הקראת ההגדה. חרוסת תפוחים של אמא שלי הוא משהו שאני מחכה לו כל השנה והיא נהדרת גם בבוקר אחרי, עם קפה ומצה
סיידר תפוחים חם (צילום: אליאור סטודיו)

להרגיש בבקתת עץ בשלג מול האח: סיידר תפוחים חם עם יין אדום וקינמון

מחפשים משקה חם שיחמם אתכם בערבים קרירים וגשומים? סיידר תפוחים חם עם יין אדום וקינמון הוא בדיוק מה שאתם צריכים. רק חסרה אח בוערת ואתם מסודרים
רוסטביף עם סלט כרוב במיונז, צנימים ובצלים אפויים בתנור
10:29

רוסטביף עם בצלים אפויים וסלט כרוב במיונז

מחפשים מנה מרשימה לאירוח שמכינים בקלות? השף משה שגב מכין רוסטביף עם בצלים אפויים וסלט כרוב במיונז. מנה חגיגית מנתח בשר איכותי
קדירת בשר חורפית. צילום: שאטרסטוק

קדירת בשר חורפית

מזג האוויר הקר בחוץ עושה חשק לקדירת בשר טעימה ומחממת: קדירת בשר חורפית עם רכיב סודי ומפתיע. מגישים עם פירה או אורז ונהנים מכל ביס
בשר כתף עם אנטיפסטי ירקות
9:33

בשר כתף בתנור עם ירקות צלויים ושעועית

שגב משה שוב מפתיע ומכין בשר כתף לצד ירקות צלויים בתנור ועם תוספת מיוחדת של רכיב סודי ברוטב. מנה חגיגית, קלה להכנה, טעימה ונהדרת
1:05

צלעות טלה עם בצל וצימוקים

אבי לוי מכין צלעות טלה עם בצל וצימוקים, מנה חגיגית שמתאימה לאירוח בט"ו בשבט וגם לארוחת שישי