כוסברה

אורז פרסי ירוק עם תחתית תפוחי אדמה. צילום: אפיק גבאי
5:25

אורז פרסי ירוק עם תחתית תפוחי אדמה פריכים + טיפ מנצח

אורז פרסי אמיתי של רותם ליברזון, עם המון עשבי תיבול, אפונה והכי חשוב: תחתית (תהדיג) של תפוחי אדמה סופר פריכים שכולם יריבו עליהם
פיליפינית חריפה. צילום: עז תלם

כמו הפיליפינית החריפה: נודלס עם עוף ברוטב קארי

עז תלם מכין את המתכון שלו לפליפינית חריפה - מנת נודלס לוהטת ברוטב של קארי עם עוף ומלא ירקות, כל כך הרבה טעמים שיעשו לכם חגיגה בפה
כדורי עוף בציפוי שומשום
10:21

כדורי עוף נחטפים בציפוי שומשום של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת להכין כדורי עוף בציפוי שומשום, מטוגנים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, המוגשים לצד רוטב אסיאתי
שיפודי פרגית וסלט קוסקוס מלא. צילום: שניר גואטה
7:09

טעים על מלא: שיפודי פרגית לצד סלט קוסקוס מלא

אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה מזינה לטיול משפחתי בחוץ - שיפודי פרגית במרינדה לימונית עם רימונים ולימון כבוש, בתוספת סלט קוסקוס מלא עשיר בירקות ירוקים
עראייס כרובית. צילום: אלכס ולינוי

עראייס כרובית – הפיתה הכי טובה שתכינו לעצמכם!

השחקן המוביל במגרש האוכל המהיר בשנים האחרונות הוא כמובן העראייס! אלכס ולינוי מכינים את הגרסה שלהם לעראייס טבעוני מכרובית, מי צריך בשר או חלב כשיש את זה?!
סלט רחלי - סלט קינואה בצבעי הקשת. צילום: אפיק גבאי

“סלט רחלי” – סלט קינואה בצבעי הקשת

סלט עשיר, צבעוני ובעיקר טעים, עם המון ירקות,קינואה ואגוזים שמוסיפים פריכות כיפית. מכינים קערה גדולה שלו ויש לכם ארוחה שלמה
פאד תאי בקלי קלות. צילום: רון יוחננוב

הרחוב בא הביתה: פאד תאי אסייאתי בקלי קלות

אוכל רחוב בבית - רון יוחננוב מלמד אתכם להכין פאד תאי בקלות ובמהירות! אטריות אורז, גזר וכרוב מוקפצים בווק עם ביצה, נבטים ובצל ירוק, ורוטב סויה, טריאקי וצ'ילי
פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים בברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה

פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים בברמונדי ישראלי

קטנים וחריפים שיעשו לכם חגיגה בפה - מתכון לפלפלים ממולאים בדג ברמונדי ישראלי עסיסי ברוטב עגבניות עשיר, כמה דק בתנור ויש לכם את מנה טעימה ועוקצנית
בטטה באריזת מתנה. צילום: אסי רוז

מתנת חג בעומר – בטטה באריזת מתנה

אסי רוז מכינה מנה לארוחה קלילה, משביעה וקלה מאוד להכנה - בטטה בתנור שאפשר לאכול עם איזו תוספת שאוהבים ורוטב עשבי תיבול קלאסי שישדרג לכם את כל הארוחה
סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק. צילום: שניר גוואטה
12:52

סאקו סאי – כיסוני טפיוקה ועוף מתוק שיעשו לכם את היום

אוהבי הכיסונים תתכוננו להתמכר - כיסונים מאודים מבצק טפיוקה, ממולאים בעוף טחון במחית כוסברה עם שאלוט, שום ובוטנים מטוגנים, תבלינים אסייאתים וג'ינג'ר טרי
כנפי עוף ממולאות מעושנות בתבלינים סיניים. צילום: שניר גוואטה
8:01

פעם חכם סיני אמר ש: כנפי עוף ממולאות מעושנות בעשן תבלינים סיניים

הנשנוש הכי ממכר - כנפי עוף ממולאות בעוף ואטריות במרינדת סויה ותערובת 5 התבלינים (תערובת תבלינים סיניים). הכנפיים מאודות ומעושנות, ומוגשות ברוטב שזיפים וליים
שקשוקה עם דגים
10:42

שגב משקשק ארוחת צהריים – שקשוקת דגים שאי אפשר להפסיק לזלול

שגב משה משדרג את מנת השקשוקה האהובה: תוספת של דגים הופכת את המנה לארוחה מושקעת ומשביעה, בעלת כל הערכים התזונתיים הנחוצים
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים