כוסברה

עראייס נינג'ה

עראייס עסיסי: מינימום מאמץ ומקסימום טעם!

פיתה קראנצ'ית מבחוץ ורכה מבפנים ממולאת בבשר עסיסי ומלא בטעם - עראייס זה בדיוק מה שאתם צריכים לארוחה מהירה וטעימה בטירוף!
סלט סלק

סלט סלק עם טריק ב-10 דקות הכנה!

סלט סלק טעים, קל ומהיר להכנה! סלט שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. אם אתם מארחים, חובה להכפיל כמויות!
קלאסית מנצחת: סלמון בתנור. צילום: אלון מסיקה

סלמון בתנור, אפוי ומתובל: מירי כהן מכינה קלאסיקה פשוטה ומנצחת

יש דרכים רבות להכין את הדג הקלאסי הזה, אבל זו אחת הטעימות: דג סלמון בתנור, אפוי עם תערובת של עשבי תיבול רעננים ופיצוחים
פאד תאי
0:28

הטיפ של שחר וואנג: סויה כהה או בהירה ומתי להשתמש?

רוצים להרגיש בתאילנד? בואו להכין פאד תאי חלומי ועל הדרך ללמוד מעט על הרוטב הנפוץ מהמטבח האסייתי: רוטב הסויה
אטריות פטנט מן המזרח. צילום: רון יוחננוב

מנה ייחודית מן המזרח: אטריות פטנט אסיאתיות של רון יוחננוב

דרך חדשה ומעולה להכנת אטריות אסיאתיות. לאחר שתכינו בדרך הזו, לא תרצו לנסות שום פטנט אחר- באחריות
סלט אטריות שעועית, אצות וואקמה וירקות I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
0:37

שחר וואנג ממליץ: סלט אטריות שעועית, אצות וואקמה וירקות

הכירו את אצות הוואקמה: מקור מושלם לוויטמינים ומינרלים ועשירות בנוגדי חמצון. צרפו אליהן אטריות שעועית וקצת ירקות וקבלו מנה מדהימה ובריאה בקלות
צ'ילי קון קרנה. צילום: קובי אדרי

קליינטה! צ’ילי קון קרנה עם בשר אסאדו בטורטייה על המנגל

טורטיות פריכות וצרובות על המנגל ממולאות בצ'ילי קון קרנה מבשר אסאדו - פיצוץ של טעמים פיקנטיים בפה ליום העצמאות ולא רק!
אורז ירוק אפוי. צילום: רון יוחננוב

אורז ירוק בתנור של רון יוחננוב

אורז בסגנון פרסי של רון יוחננוב, כל כך קל להכנה בזכות שיטת 'שגר ושכח' ערבבו את המרכיבים ותנו לתנור לעשות את העבודה!
מרק לחשו מרוקאי. צילום: אלון מסיקה

אנטיביוטיקה טבעית: מתכון למרק לחשו מרוקאי של מירי כהן

מרק סולת מרוקאי- מרק בריאות מפנק וסמיך, שנחשב לאנטיביוטיקה מחזקת וטבעית. בנוסף, הוא קל להכנה ומוגש בקערת דלעת ערמונים
מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
0:43

ניחוחות תאילנד בבית: איך רוטב הויסטיר ישדרג לכם את המנה?

כך תכינו בקלות מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות, בלא יותר מ-10 דקות עבודה, בשילוב רוטב הויסטיר שכדאי לכם להכיר
מויאטנם באהבה: נאמס ויאטנמיים קריספיים ממולאים בשר בקר I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
0:35

למה כדאי לשמור על גולמיות שמן השומשום? טיפ מהמומחה של המטבח האסייתי

טיפ מיוחד: שמן שומשום, הכוכב של המטבח האסייתי, משדרג כל מנה ולכן השתמשו בו בצורתו הגולמית , ושמרו על האיכויות שלו- גם במתכון הנאמס הזה
גלילות חציל במילוי טופו פסטו. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל

גלילות חצילים ממולאות טופו בתוספת סלסת עגבניות משגעת

מנה ראשונה מושלמת של גלילות חצילים ממולאות טופו ואפויות, בתוספת סלסת עגבניות שנותנת טעם וצבע מרגש למנה. חובה לנסות!
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים