לבבות עוף

לביבות ממולאות. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

לביבות תפוחי אדמה ממולאות במעורב ירושלמי

במקום לצלות שוב עוף עם תפוחי אדמה, קחו את החומרים ותנו להם פרשנות חדשה ומקורית! רושפלד במתכון מטריף ללביבות במילוי מפתיע של מעורב ירושלמי
מלבן פילו ממולא מעורב ירושלמי

במקום בפיתה והכי בקלאס: מלבן פילו ממולא מעורב ירושלמי!

לרותם בן מויאל יש מסורת כשהוא מגיע לירושלים - לאכול מעורב ירושלמי בפיתה. בבית הוא מנסה להכין קצת יותר בריא, וכך נולד המתכון הבא: קבלו את מאפה הפילו ממולא במעורב ירושלמי, קריספי ונאמן למקור!
לבבות עוף ובצלים אפויים בתנור מוגשים על חומוס, טחינה ועמבה
1:04

חלקי פנים צלויים עם חומוס, טחינה ועמבה

כמה שזה טעים: משה שגב מכין לכם חלקי פנים צלויים בליווי בצל מטוגן, חומוס, טחינה ועמבה. מנה עשירה וטעימה שלא תרצו לחלוק עם אף אחד
אורז אוריינטלי תורכי עם חלקי פנים של עוף

אורז טורקי עם חלקי פנים על פיתה דרוזית

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מנה מדהימה מהמטבח הטורקי - אורז טורקי עם חלקי פנים של עוף. מגישים את המנה על מצע פיתה דרוזית קלויה ונהנים מכל ביס
אורז אוריינטלי עם חלקי פנים

אורז אוריינטלי עם חלקי פנים

הילה אלפרט מכינה מנה חגיגית ומאוד טעימה בסגנון מזרחי: אורז אוריינטלי עם חלקי פנים של עוף בשילוב פיתה דרוזית צרובה ושפע של עשבי תיבול