לימון

סלמון שעועית ירוקה כרוב סגול וסלסה צהובה. צילום: משה שגב

ביס אחד ותהפכו לנינג’ה: סלמון וירקות צלויים של שגה משה

משה שגב במתכון קל-קל שמכינים בעזרת מכשיר הגריל של נינג'ה פודי. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה בריאה וכל כך טעימה של סלמון, שעועית ירוקה, כרוב סגול וסלסה צהובה
סביח בבאן. צילום: שניר גואטה
7:28

מילה חדשה בעברית: סביחבאן! סביח בתוך באן

שדרוג למנת הרחוב הקלאסית הכי ישראלית שיש - סביח! סביח בבאן נימוח, עם איולי לימונים כבושים וטחינה עמבה, ביצה עלומה וחצילים מטוגנים. מושלם לא?
סלט שורשים, קשיו ואטריות. צילום: רחלי קרוט

סלט שורשים עם עשבי תיבול, קשיו מסוכר וקריספי אטריות אורז

רחלי קרוט מכינה סלט שורשים קראנצ'י בטירוף! שלל ירקות, אטריות דקות מטוגנות וקשיו מסוכר, מתובל ברוטב אסיאתי מתקתק ועשיר של סויה, שמן שומשום, מירין, וצ'ילי מתוק
איך מכינים טחינה

איך מכינים טחינה? כמה דרכים פשוטות לשדרג את הטחינה שלכם

איך אפשר לשדרג את הטחינה שלכם? מה התבלין שכדאי להוסיף? ומה ההבדל בין טחינה אורגנית לטחינה רגילה? כל מה שרציתם לדעת על טחינה וגם מתכון!
שניצל
2:36

יסודות המטבח: איך מכינים את השניצל המושלם? וגם שניצל בגרסה בריאה!

נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
דג דניס עם קרסט פירורי לחם, שום וכוסברה. צילום: פלג בכור

פילה דג עם קראסט פירורי לחם, שום וכוסברה!

אחרי שרכש דג טרי טרי, פלג בכור נזכר במתכון פשוט וטעים בטרוף עם קרוטונים מלחם ישן (או קנויים), מלא כוסברה ושום וגם מגלה לנו טיפ קטן ממנו על דגים טריים
סקונס לימון ודלורית. צילום: הילה סער

איך גורמים לילדים לאכול דלורית? סקונס לימון ודלורית מתוק!

הילה סער משלבת שתי אהבות ומה שיוצא הוא סקונס לימוני ואפילו ללא גלוטן! מאפים מהמטבח הבריטי, עם טוויסט חמצמץ, בתוספת דלורית שמוסיפה לבצק נימוחות ורכות משגעת
קרפצ'יו דג של מסעדת בסטה. צילום: דניאל רגבי
4:31

פתיח מושלם לארוחת החג: קרפצ’יו דג של מסעדת “בסטה”

הבסטה היא מסעדת הכתר של שוק הכרמל אשר דוגלת בפרודוקטים האיכותיים והטריים ביותר. בפרק הזה נלמד להכין קרפצ'יו דג - מנת פתיחה אהובה בהשראת המתכון של מסעדת 'בסטה'
עוף בלימון

ארוחה משפחתית – עוף בלימון שכולם אוהבים

עוף בדבש, מתכון מושלם לארוחת השבת. אפשר להכין את המרינדה מראש, להכניס את העוף ולשכוח במקרר לכמה שעות או ללילה שלם. מוציאים לפני הארוחה ואופים!
סלט מנגו קיצי. צילום: פלג בכור
2:02

עונת המנגו בשיאה! סלט מנגו קיצי, מתוק חריף וחמוץ

פלג בכור מקבל השראה מימי ילדותו בקיבוץ, עוד כשהמנגו היה פרי נדיר, ומכין סלט קיצי ומשגע! מנגו, כוסברה וזיתים ברוטב פינקטי של בלסמי, לימון, ג'ינג'ר ופלפל חריף
קיפודי בשר ואורז תמרה
11:08

פרסית למתחילים – קיפודי בשר ואורז ברוטב כרישה, אפונה ולימון

תמרה אהרוני מלמדת להכין גרסה למנה פרסית מפורסמת - קיפודי בשר ואורז שי אפשר לעמוד בפניהם. מבשלים ברוטב לימוני ונהנים מארוחה שלמה בסיר אחד
קציצות עוף אסייתיות. צילום: עדן טל

קציצות עוף ואיטריות אסייתיות – הכי שיחוק!

מתגעגעים לתאילנד? קבלו מתכון לקציצות עוף אסייתיות, נימוחות, עוקצניות וללא גלוטן במתכון מנצח וקל להכנה של נעמה פלד עם טוויסט מפתיע
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים