מיסו בהיר

גלידת קוקוס וקרמל מיסו מלוח מזרח מערב

הקיץ בא! גלידה ביתית של קוקוס עם קרמל מיסו מלוח

תכניסו קצת טוויסט לגלידה שלכם! גלידה ביתית משגעת ומרעננת עם קוקוס וקרמל מיסו מלוח שאפילו הילדים ירצו לזלול
חזה עוף במיסו1
0:21

געגועים לטוקיו: חזה עוף במיסו בסגנון יפני

חזה עוף במיסו, משחה יפנית מסורתית שעושה לעוף פלאים! עם תיבול של ג'ינג'ר, שום וסויה ולצד אורז מאודה, זו אחת ממנות העוף הכי טעימות שיש!
ראמן עם טופו אהרוני 654
10:54

אהרוני מגיש: מרק ראמן ממש כמו ביפן

תמיד חלמתם לדעת איך מכינים מרק ראמן ממש כמו ביפן? ישראל אהרוני חושף את כל הסודות להכנת המרק האולטימטיבי לערב חורפי קר - ציר מלא בטעמים, אטריות וירקות
מרק מיסו טבעוני

אוממי-טיים: מרק מיסו טבעוני עמוס ירקות ואטריות

מרק בריא ומזין המגיע אלינו היישר מהמטבח היפני המסורתי. מתכון מושלם למרק מיסו טבעוני נהדר עם אטריות תרד, אצות קומבו, פטריות שיטאקה וטופו
תבשיל אורז, קינואה וירקות צלויים ברוטב מיסו-טחינה . צילום: אפיק גבאי
5:49

תבשיל אורז, קינואה וירקות צלויים ברוטב מיסו-טחינה

תבשיל ירקות טבעוני שהוא מצד אחד מנחם ומשביע ומצד שני כיפי ומיוחד, עם טעמים אסייתיים בזכות רוטב טחינה ומיסו שמתפוצץ מטעמים
כרובית אסייתית 1

כרובית אסיאתית קריספית שאי אפשר להפסיק לטרוף!

איך מכינים כרובית אסיאתית בתנור? פרחי כרובית קריספית וצלויה בטעמים אסיאתים משכרים שמתמכרים אליהם מהר מאוד ולא מפסיקים לזלול
שניצלונים אפויים וקטשופ ביתי

רק בלי טיגונים – שניצלונים אפויים וקטשופ ביתי

עידית נרקיס-כ״ץ משדרגת את השילוב האהוב ביותר על הבן שלה ומכינה שניצלונים אפויים וקטשופ ביתי. כי למה לעמוד ולטגן שניצלים אם אפשר פשוט לאפות אותם?
בראוניז מיסו. צילום: שניר גואטה

הבראוניז שיפתיעו אתכם! בראוניז מיסו מושלמים

יש מליון מתכוני בראוניז ברשת, אבל כאלו אין! בראוניז רכים ונימוחים עם טוויסט מפתיע של מיסו בהיר, לגמרי עושה את ההבדל!
מק אנד צ'יז טבעוני. צילום: אולגה טוכשר

שחיתות טבעונית: מק אנד צ’יז של העולמות!

המאכל האמריקאי המושחת והאהוב בגרסה טבעונית - מק אנד צ'יז! תבנית מפנקת של פסטה מבושלת ואפויה בתנור עם תערובת "גבינה" קרמית וציפוי קראנצ'י של פירורי לחם פנקו
דג וירקות מאודים במיקרוגל. צילום: שניר גוואטה
3:45

טיפ משנה עולם! אידוי דג במיקרוגל

כמה פשוט ככה טעים - פילה דג מאודה עם אפונה סינית, צנון ופולי אדממה, בטעם מתקתק של מיסו ומירין. דקות ספורות ושימוש במיקרוגל בלבד ויש לכם ארוחה קלילה וטעימה
בקר וחצילים בקרמל מיסו. צילום: תמרה אהרוני

מתגעגעים למסעדה סינית? במיוחד בשבילכם בקר וחצילים בקרמל מיסו

תמרה אהרוני משדכת במתכון אחד שני זיכרונות ממסעדות אהובות למנה חדשה משגעת של בקר וחצילים בקרמל עם טאץ' מלוח של מחית מיסו השילוב המושלם של מתוק חריף ומלוח
מרק עגבניות צלויות ומיסו

זה כל המג’יק – מרק עגבניות צלויות ומיסו

המרק הבא מצריך מעט התעסקות: צלייה מוקדמת של עגבניות ושום, טחינה ובישול, אבל הוא לחלוטין שווה את ההשקעה. עידית נרקיס כ״ץ מכינה מרק עגבניות צלויות ומיסו
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים