מי קרח

ירקות בטמפורה בתנור2

לא צריך לטגן! שלל ירקות בתנור בטמפורה קריספית

בלילת טמפורה קראנצ'ית שהסוד בה הוא מי קרח קפואים! קבלו מתכון להכנת ירקות בתנור בטמפורה מעולה - פטריות, חציל, זוקיני ועוד!
עוף בטמפורה
0:51

מתכון לעוף בטמפורה ברוטב לימון קראנצ’י, עם טיפ עסיסי

עוף בטמפורה, איך אפשר שלא לאהוב. לאכול ככה או להקפיץ עם רוטב לימון נפלא. העוף יוצא קראנצ'י בחוץ ועסיסי בפנים. פשוט תענוג!
פוקי בול אבוקדו2

חגיגה של צבע וטעם: פוקי בול אבוקדו וסלמון

פוקי בול אבוקדו בצורת פרח עם אורז סושי, אדממה, סלמון, גילופי גזר וביצה רכה. מזלפים רוטב מעל ומחסלים ב-5 דקות את כל הקערה!
פיש אנד צ'יפס. צילום: אפיק גבאי
6:00

כל הסודות לפיש אנד צ’יפס מושלם בבית

כל אחד יכול להכין פיש אנד צ'יפס, אבל איך מכינים את הגרסה המושלמת? קבלו את הדרך להכין את הצ'יפס הכי פריך שיש, עם דג פריך לא פחות ורוטב טרטר שמתאים בול
פאי תפוחים אגוזי לוז.

מיס אמריקן פאי: פאי תפוחים מבצק אגוזי לוז

פאי תפוחים מקלתית בצק אגוזי לוז פריך במלית תפוחים ושמנת מתוקה עם ציפוי קריספי של אגוזי לוז. הריח בבית יהרוג אתכם, ואין מי שיעמוד בפיתוי!
המדריך להכנת צ'יפס. צילום: טל סיון-ציפורין

איך מכינים צ’יפס? המדריך המלא להכנת צ’יפס

המדריך המלא להכנת צ'יפס מושלם בבית. נכון שיש פה כמה שלבים, אבל אחרי שתאכלו את הצ'יפס הזה לא תרצו לאכול אף צ'יפס אחר. הכינו את הקטשופ ואת המיונז!
בגט צרפתי ללא לישה. צילום: יהודה עמר

באגט צרפתי מטורף ללא לישה כלל!

רוצים להכין באגט כמו במאפייה? יותר נכון כמו במאפיית בוטיק צרפתית אמיתית? אין בעיה! המתכון של יהודה עמר יסדר לכם מאפייה במטבח הביתי
סינייה קבב. צילום: אפיק גבאי
5:40

סינייה קבב – מגש מלא בטעם

הדרך המושלמת להגיש קבבים בצורה חגיגית: תבנית קבבים, חצילים ועגבניות ברוטב טחינה ועם תערובת תבלינים ביתית, שתהיה הכוכבת החדשה של הארוחות בבית
פאי תפוחים אמריקאי. צילום: שאטרסטוק

פאי תפוחים אמריקאי

קבלו מתכון של פאי תפוחים אמריקאי מפורסם: עסיסי ונימוח מבפנים, טעים ופשוט להכנה, שמכינים בתבנית פאי עמוקה עם כיסוי בצק זהוב מלמעלה
גספצ'ו אפונה ירוקה, מוס סלמון וקוביות סלק פריכות
7:59

גספצ’ו אפונה עם מוס סלמון וקוביות סלק פריכות

אודי ואושר מקבלים השראה מהמטבח הספרדי ומכינים גספצ'ו אפונה - מרק קר שמוגש עם טוסט פריך ומוס סלמון. מנה מושלמת לימי הקיץ החמים
6:47

תפוחי אדמה ממולאים בשר של אהרוני

איך הופכים תפוח אדמה אפוי לארוחה שלמה? ישראל אהרוני מכין תפוחי אדמה ממולאים בשר שממש כיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. אל תשכחו את הטחינה
סהרוני קולרבי עם קרם ארטישוק

סהרוני קולורבי עם קרם ארטישוק

סהרוני קלורבי עם קרם ארטישוק. מורן שטרום מכינה מנה ראשונה מרשימה, זריזה, מזינה וטעימה שמכינים במינימום מאמץ ובהגשה יפהפייה