מי קרח

בגט צרפתי ללא לישה. צילום: יהודה עמר

באגט צרפתי מטורף ללא לישה כלל!

רוצים להכין באגט כמו במאפייה? יותר נכון כמו במאפיית בוטיק צרפתית אמיתית? אין בעיה! המתכון של יהודה עמר יסדר לכם מאפייה במטבח הביתי
סינייה קבב. צילום: אפיק גבאי
5:40

סינייה קבב – מגש מלא בטעם

הדרך המושלמת להגיש קבבים בצורה חגיגית: תבנית קבבים, חצילים ועגבניות ברוטב טחינה ועם תערובת תבלינים ביתית, שתהיה הכוכבת החדשה של הארוחות בבית
פיש אנד צ'יפס. צילום: אפיק גבאי
6:00

איך מלכת אנגליה חוגגת חנוכה? כל הסודות לפיש אנד צ’יפס מושלם בבית

כל אחד יכול להכין פיש אנד צ'יפס, אבל איך מכינים את הגרסה המושלמת? קבלו את הדרך להכין את הצ'יפס הכי פריך שיש, עם דג פריך לא פחות ורוטב טרטר שמתאים בול
פאי תפוחים אמריקאי. צילום: שאטרסטוק

פאי תפוחים אמריקאי

קבלו מתכון של פאי תפוחים אמריקאי מפורסם: עסיסי ונימוח מבפנים, טעים ופשוט להכנה, שמכינים בתבנית פאי עמוקה עם כיסוי בצק זהוב מלמעלה
גספצ'ו אפונה ירוקה, מוס סלמון וקוביות סלק פריכות
7:59

גספצ’ו אפונה עם מוס סלמון וקוביות סלק פריכות

אודי ואושר מקבלים השראה מהמטבח הספרדי ומכינים גספצ'ו אפונה - מרק קר שמוגש עם טוסט פריך ומוס סלמון. מנה מושלמת לימי הקיץ החמים
6:47

תפוחי אדמה ממולאים בשר של אהרוני

איך הופכים תפוח אדמה אפוי לארוחה שלמה? ישראל אהרוני מכין תפוחי אדמה ממולאים בשר שממש כיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. אל תשכחו את הטחינה
סהרוני קולרבי עם קרם ארטישוק

סהרוני קולרבי עם קרם ארטישוק

סהרוני קלורבי עם קרם ארטישוק. מורן שטרום מכינה מנה ראשונה מרשימה, זריזה, מזינה וטעימה שמכינים במינימום מאמץ ובהגשה יפהפייה